Nahlásit příspěvek Zveřejněno Březen 13 Ahojky. Potřeboval bych helpnout. Ze srandy jsem zadal svoje přezdívky do Googlu a ono mi vyjeli dvě mé "soukromé" fotky, které jsem měl kdysi na FB. Koukal jsem po zdroji a vyjel mi Milanfon Šlo by je nějak smáznout? jméno: perverzitiv Odhaduju, že jsem se v té době přihlašoval pod FB účtem a tak mi ty fotky zůstali na Googlu, ale necítím se dobře, když tam jsou. Děkuji. (přístup k účtu přes FB tady, mi nějak už nejde. Tudíž se nemohu tady přihlásit pomocí fb účtu). p.s: nvm, do jaké sekce, jsem to měl zahrnout Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Březen 13 Před 23 minutami, Kimi Legiza napsal(a): Ahojky. Potřeboval bych helpnout. Ze srandy jsem zadal svoje přezdívky do Googlu a ono mi vyjeli dvě mé "soukromé" fotky, které jsem měl kdysi na FB. Koukal jsem po zdroji a vyjel mi Milanfon Šlo by je nějak smáznout? jméno: perverzitiv Odhaduju, že jsem se v té době přihlašoval pod FB účtem a tak mi ty fotky zůstali na Googlu, ale necítím se dobře, když tam jsou. Děkuji. (přístup k účtu přes FB tady, mi nějak už nejde. Tudíž se nemohu tady přihlásit pomocí fb účtu). p.s: nvm, do jaké sekce, jsem to měl zahrnout OK, máš to vymazané. Mi vysvětli jako, co to bylo za fotky? Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Březen 14 Mnooo.... Ony tam stále jsou Když napíšeš do Googlu: perverzitiv a dáš obrázky, tak první dvě... Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Březen 14 Tak co? Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Březen 14 Před 8 hodinami, Kimi Legiza napsal(a): Mnooo.... Ony tam stále jsou Když napíšeš do Googlu: perverzitiv a dáš obrázky, tak první dvě... Řekl bych, že to jsou cache googlu. Tyhle obrázky totiž stránka neuchovává. Pokud jsi se přihlásil z Facebooku (předpokládám, teď nemůžu oveřit), tak ta fotka se zobrazuje z Facebooku a jestli si to google jednou takto načetl a nechal, tak já s tím nic nemůžu udělat. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Březen 14 Před 2 hodinami, milanfon napsal(a): Řekl bych, že to jsou cache googlu. Tyhle obrázky totiž stránka neuchovává. Pokud jsi se přihlásil z Facebooku (předpokládám, teď nemůžu oveřit), tak ta fotka se zobrazuje z Facebooku a jestli si to google jednou takto načetl a nechal, tak já s tím nic nemůžu udělat. Tohle by snad časem mělo zmizet. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Březen 14 Děkuju Snad to zmizne Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích