Jump to content

Recommended Posts

Před 48 minutami, VojtěchC napsal(a):

Chce to větší frekvenci. Tvůj procesor je 2.generace, takže zvládne větší takty, takže bych koupil s pracovní frekvencí 3200 Mhz a nataktoval je výš. Takže buď ty, co ti doporučil @westikkrystof a to tyto nebo ještě tyto.

Před 12 minutami, westikkrystof napsal(a):

Má tam v QVL přímo podporu 3200MHz modulů Crucial, takže bych vzal ty BLS8G4D32AESBK. 

https://www.alza.cz/crucial-16gb-kit-ddr4-3200mhz-cl16-ballistix-sport-lt-red-d5550848.htm Výběr ze tří barev.

No akože cena nepustí xD takže zoberiem tie crucial a tie by mali byť už dobre hej ? xD

• Souhlasím 1
Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatních sítích
Před 4 minutami, westikkrystof napsal(a):

Crucial na to má hezkou ověřovací aplikaci.

https://www.crucial.com/usa/en/bls8g4d32aesbk

Zadej si pod tím obrázkem výrobce a typ desky a ověř..

Ale dokud ti nepofrčí v pc na 3200MHz, jistotu nemáš.

Toto mi vyšlo ale ja som mal skôr na myslí tie ramky čo ste my doporučil tých 16gb 3000Mhz či by tie boli tiež na 100% kompatibilné 

Screenshot_20190303-225611.png

Odkaz na příspěvek
Just now, WoNd3r napsal(a):

Toto mi vyšlo ale ja som mal skôr na myslí tie ramky čo ste my doporučil tých 16gb 3000Mhz či by tie boli tiež na 100% kompatibilné 

Logicky by měly být, ale v QVL jsou jen ty 3200MHz. Aha už to vidím 500Kč rozdíl. No za vyzkoušení už 500Kč stojí, pokud máš obchod blízko. Pokud bys měl štěstí, tak i z těch 3000MHz vytáhneš 3200+. Nebo třeba jen 2933.

Odkaz na příspěvek
Just now, westikkrystof napsal(a):

Logicky by měly být, ale v QVL jsou jen ty 3200MHz. Aha už to vidím 500Kč rozdíl. No za vyzkoušení už 500Kč stojí, pokud máš obchod blízko. Pokud bys měl štěstí, tak i z těch 3000MHz vytáhneš 3200+. Nebo třeba jen 2933.

Obchod mám tak 20+ km  odomňa xD a to mi je už jedno či to pôjde na 3000 alebo 3200 chcem hlavne aby to išlo a aby to išlo tak ako má 

Odkaz na příspěvek
Před 4 hodinami, WoNd3r napsal(a):

@westikkrystof pozerám tu doku a ona najviac vytiahne iba 2933MHz ?

Myslíš desku? Ten Asrock B450 Pro4 je možnost nastavit frekvenci myslím do 4200MHz. 2933MHz většinou dostaneš z nekompatibilních pamětí vyšších frekvencí. Jako že např. 3200MHz neověřený modul ti většinou pojede maximálně na těch 2933MHz.

Odkaz na příspěvek

Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet

K zanechání komentáře musíte být člen

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet v naší komunitě.

Zaregistrovat se

Přihlásit se

Už máte účet? Přihlašte se zde.

Přihlásit se teď
  • Vytvořit nové...