Nahlásit příspěvek Zveřejněno Prosinec 13, 2018 Caute. Mám problém s tým že mi môj Xiaomi redmi note 4 (3/32gb global) zobrazuje pomerne vela reklám napríklad ked otvorim priecinok aplikacii tak po nim mi navrhuje iné ale hlavne ked zapínam aplikácie tak mi (nie stále) hádže reklamy na wish,zoznamku a ine google veci. Netusim ktora apka za to moze ajked mozno google(cez ktory som vypinal reklamy ale nepomohlo) alebo messenger. Záver: ukazuje vám telefón tiez reklamy? Ako sa toho dá zbavit? (*Poznamka-memam prehliadany ziadny obsah na internete ktory je specificky 18+ alebo s castymi reklamami) Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Prosinec 14, 2018 Xiaomi má jednu velkou nevýhodu a to, že všude cpou reklamy. Důvod je prostý - jelikož jejich nižší a střední třída nejsou určeny primárně k výdělku, ale jdou spíš po větší a větší reklamě, tak mají dosti levné telefony na to, jaké mají specifikace. Ale aby právě neprodělávali až tolik, tak začali cpát reklamy do jejich telefonů s tím, že z toho mají alespoň částečný výdělek. U některých aplikací stačí, aby jsi jim zakázal přístup k datům. U některých se toho ale prostě nezbavíš. Pak jsou aplikace (například Messenger), který mají reklamy už v sobě defaultně, aby jejich vývojáři taktéž něco vydělali. 1 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Prosinec 15, 2018 Co vím mělo by to jít přes custom ROM odstranit, to je ale poněkud neoficiální řešení Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Prosinec 15, 2018 Před 13 hodinami, Romantus97 napsal(a): Co vím mělo by to jít přes custom ROM odstranit, to je ale poněkud neoficiální řešení Tak custom ROM je taky možný řešení, ale reklam přímo v některých aplikacích z Google Storu se prostě nezbavíš. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Prosinec 15, 2018 @Harry To bys musel tu aplikaci poupravit, dneska je ale docela problém zjistit zdroj reklamy... Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích