Nahlásit příspěvek Zveřejněno Prosinec 12, 2018 Snažím se získat informace o licenci, ale háže mi to error. C:\WINDOWS\system32>cscript "C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office14\OSPP.VBS" /dstatus Microsoft (R) Windows Script Host verze 5.812 Copyright (C) Microsoft Corporation 1996-2001. Všechna práva vyhrazena. ---Processing-------------------------- --------------------------------------- ERROR DESCRIPTION: An unknown error occurred. ERROR CODE: 0x ERROR DESCRIPTION: Run the following: cscript ospp.vbs /ddescr:0x --------------------------------------- --------------------------------------- ---Exiting----------------------------- Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Prosinec 12, 2018 co všechno chceš zjistit? Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Prosinec 12, 2018 (upraveno) Vyřešil jsem to reinstalaci systému, ale když jsem chtěl Office např. aktivovat, získat info o licenci, tak nešlo vůbec nic. Editoval(a) Prosinec 12, 2018 ZeroCz Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích