Nahlásit příspěvek Zveřejněno Listopad 12, 2018 Zdar, takže by mě zajímalo, co za periferie používáte. Já používám Microsoft Wired keyboard 200 v1.0 a Microsoft optical mouse 200 a je to pain. NO RBG, NO LIFE Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Listopad 13, 2018 @Max Ihm meh... Koukni na mě Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Listopad 13, 2018 Já mám Razer Cynosu a Razer Deathadder Elitku Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Listopad 13, 2018 @davidpipal13 lama pravý gurmán hraje na Rubberdomech a staré mišce od Geniusu Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Listopad 13, 2018 Just now, Romantus97 napsal(a): @davidpipal13 lama pravý gurmán hraje na Rubberdomech a staré mišce od Geniusu Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Listopad 14, 2018 On 11/13/2018 at 21:30, Romantus97 napsal(a): @davidpipal13 lama pravý gurmán hraje na Rubberdomech a staré mišce od Geniusu Ta moje klávesnice je starší Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Listopad 18, 2018 Mám nový PC, novější monitor, novou myš, ale klávesnici mám už hodně let starou, cca 15 let Genius KB-06XE Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Listopad 18, 2018 Momentálne používam myšku A4tech Bloody T70 Winner a neviem si ju vynachváliť . Klávesnicu obyčajnú A4tech B120, bohužiaľ mi mechanika motospeed CK104 odišla po roku čiastočne mojou chybou keďže kábel som mal zle pricviknutý za stolom ... plánujem ďalšiu malú mechaniku SPC Gear GK530 som na ňu zvedavý Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích