Nahlásit příspěvek Zveřejněno Říjen 31, 2018 Ahoj má takový problém, mám audition a mikrák (externí připojený USB). A auditon s ho není schopný rotpoznat, ale s integrovaným v ntb pracuje na phodku (a občas komunikuje i s tím externím). Nevíte někdo jak to nastavit? Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Říjen 31, 2018 @Každý za barem v nastavení zvuku zakaž integrovaný, uvidíme co to udělá, pokud to bude normálně fungovat, tak ho zas povol a nastav externí jako výchozí zařízení... Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Říjen 31, 2018 @Romantus97 zakázal jsem integrovaný a jako jedný mi tam tedy zbyl jen ten externí. Pustím auditon a první co to vyhodí je toto: "some devices or chanels cannot be accesed exclusivel\ due to operating system settings. Try the following actions to ensure full device support"... To asi není správné fungování Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Říjen 31, 2018 @Každý za barem OK, zkusíme to jinak... Nastav ten externí jako výchozí poslouchací zařízení... Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Říjen 31, 2018 @Romantus97 ještě to občas hazí toto: "Device changes can modify chanel mappings, input assignmest and afect playback or recording currently. Do you want continue? Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Říjen 31, 2018 @Každý za barem víc než to co jsem ti řekl je vše co vím o zvuku... Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Říjen 31, 2018 @Romantus97 jo dobrý mikrák zahájil spolupráci Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Říjen 31, 2018 @Každý za barem super, výchozí nastavení pomohlo? Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Říjen 31, 2018 @Romantus97 jo pomohlo, ale taky pomohly tvoje rady Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Říjen 31, 2018 @Každý za barem moje rady jsou k prdu, když ničí Windowsy Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Říjen 31, 2018 @Romantus97 8.1 je nezničitelná. Kdyby jsi viděl co s ní provádím. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Říjen 31, 2018 @Každý za barem mě neznáš začínáme jít off.. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Říjen 31, 2018 @Romantus97 no dobře, tak udělat pár back upů není až tak těžký. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Říjen 31, 2018 @Každý za barem pokud je nevypneš Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Říjen 31, 2018 to bych musel nejdřív vědět v jakém nastavení. Ale jako nejvíc co jsem dělal byla obnova hesla na ségry tabletu. To byla prča. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích