Nahlásit příspěvek Zveřejněno Říjen 30, 2018 Dobrý den už jsem sem psal mam problém že při zapnutí PC se mi načte pouze logo základní desky ale nechce se načíst windows a když ho na skříni resetuji tak se mi všechno v pohodě pustí někdo mi poradil a bych šel do uefi a podíval jsem se odkud bootuji systém tak jsem šel do UEFI základní desky ale moc jsem tomu nerozuměl tak dávám aspoň fotku omlouvám se za kvalitu jestli jsem to aspoň trochu pochopil tak to AHCI by měl být pevný disk nevim jak to tam má přesně být tak jestli někdo kdo tomu rozumí by mi mohl poradit Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Říjen 31, 2018 Asi nerozpozná vám systém, máš ještě flashku nebo CD, kterým jsi Widle instaloval? Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Říjen 31, 2018 Nic nemám windows mi tam nainstaloval jeden známej Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Říjen 31, 2018 Co bych s tím měl dělat?? Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Říjen 31, 2018 @Martin Petrák když deska nepozná systém, tak jediný co jde je přeinstalce nebo boot z média na kterém je uložen instalační soubor... Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Listopad 4, 2018 tak už vim čím to je. Je to monitorem protože když jsem zkoušel zapnout PC bez monitoru a potom jsem ho připojil tak windows byl normálně zaplej Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Listopad 4, 2018 1 hour ago, Martin Petrák napsal(a): tak už vim čím to je. Je to monitorem protože když jsem zkoušel zapnout PC bez monitoru a potom jsem ho připojil tak windows byl normálně zaplej To mi spíš přijde, jako dílo náhody, to se mi nějak nezdá. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Listopad 4, 2018 Včera se mi updatoval win a pc se mi taky už zapl normálně nebo jsem měl štěstí jako ty Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Listopad 5, 2018 já jsem to zkoušel pak další den a s monitorem nic tak jsem vypnul PC a odpojil jsem monitor a všechno v pohodě Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Listopad 5, 2018 Před 36 minutami, Martin Petrák napsal(a): já jsem to zkoušel pak další den a s monitorem nic tak jsem vypnul PC a odpojil jsem monitor a všechno v pohodě Tak to je docela zajímavej šotek! Jak je zřizovaná konektivita: HDMI, DP, DVI, VGA? Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Listopad 5, 2018 @Lukas rozpoznávání konektorů je jeden ze známých problémů Windows Pak ještě ovladače celkově (hlavně zvukové) a nepočítám chyby mazací soubory apod... Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Listopad 6, 2018 já právě akorát nevim jak to zpravit jestli by nestačilo aktualizovat bios nebo jestli to chce úplně novej monitor (můj monitor) nebo nějakej program Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Listopad 6, 2018 @Martin Petrák monitor s fungováním počítače moc nehne... Co asitak dokáže je dělat na sobě artefakty a nevypínat se jo je toho víc, ale kolaps Windows sem rozhodně nepatří... BIOS je spouštěč, ale já mám i znám hodně pravěkých desek a Win 10 běží bez problémů... Ten to nebude, pokud jsi ho nepřenastavoval (kdyžtak obyč obnova...)... Tohle bude přímo Windows, připoj monitor opožděně jak už jsi to udělal... A vrať Windows před aktualizací, doporučuju je pak vypnout, @milanfon má na to návod, pošlu Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Listopad 7, 2018 Ok Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Listopad 10, 2018 Dneska jsem zkusil zapojit do PC bráchy monitor a s tímhle kabelem se taky nic nenačetli ale potom jsem to zkusil HDMI kabelem a normálně se mi načetli windows a před tím jsem kabel vyměnil ale za skoro stejný taky to byl ten DVI-D taky nic Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Listopad 10, 2018 @Martin Petrák starší monitor se musí přenastavit do módu HDMI DVI nebo VGA Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Listopad 10, 2018 A jak to mam udělat stačí mi poslat třeba odkaz na nějaké video nebo na nějakou stránku Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Listopad 11, 2018 Dneska něco pošlu Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích