Nahlásit příspěvek Zveřejněno Říjen 26, 2018 Nevíte jestli bude oreo na Xiaomi Redmi Note 4 ? Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Říjen 26, 2018 Před 3 hodinami, PRASOPRD napsal(a): Nevíte jestli bude oreo na Xiaomi Redmi Note 4 ? Ne oficiálně. Viz zde. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Říjen 26, 2018 A jde si do něj dát nějak jednoduše čistý oreo, aby všechno fungovalo (čtečka prstů, notifikační dioda, senzory) ? Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Říjen 27, 2018 Musíš si odemknout bootloader, flashnout TWRP a nainstalovat tam čištej Android. Doporučuju například plně funkční Lineage OS, pokud chceš čistý Android Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Říjen 27, 2018 A je někde přesnej návod jak to udělat ? Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Říjen 27, 2018 Před 3 hodinami, PRASOPRD napsal(a): A je někde přesnej návod jak to udělat ? Tady máš návod jak unlocknout bootloader: Pak nainstaluješ TWRP: A nakonec nainstaluješ samotnou ROMku. Upozorňuju tě předem, že může dojít ke kompletním ztrátám dat s poškození telefonu, takže veškeré kroky, které podnikneš jsou čistě na tvoje nebezpečí. Taky si nejsem jistý, jak to teď funguje s odemknutí bootloaderu, jelikož Xiaomi tomu dávali nějak útrum, ale nevím v jakém rozsahu, jelikož jsem to sám ještě nezkoušel. Taky pokud se nedostaneš přes odemknutí bootloaderu, tak se nepokoušej jít k následujícím krokům. Poznámka k videím: nemusíš stahovat SuperSU, ten je na root telefonu, což ty nepotřebuješ. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Říjen 27, 2018 Když dam bootnout tak mi to ukáže tohle. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Říjen 29, 2018 On 10/27/2018 at 13:54, PRASOPRD napsal(a): Když dam bootnout tak mi to ukáže tohle. Protože nemáš odemknutý bootloader.. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Říjen 29, 2018 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Říjen 30, 2018 Před 9 hodinami, PRASOPRD napsal(a): To je jen povolení, né odemknutí jako takové. Zkontroluj si stav uzamčení. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Listopad 1, 2018 Už jsem to nainstaloval, akorát tam neni google play a apk nejdou instalovat. Co s tim ? Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Listopad 3, 2018 https://opengapps.org - oficiální portál, kde stáhneš GApps. Redmi Note 4 je ARM64 platforma, verzi vybírám hlavně stock, mini nebo micro. Záleží, co vše z GApps chceš/potřebuješ. Po stažení to nainstaluješ stejně, jako ROM, takže se přesuneš do TWRP a .zip s GApps začneš instalovat. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích