Nahlásit příspěvek Zveřejněno Září 14, 2017 Už jsem několikrát dával svoji vlastní sestavu sem, ale teď bych chtěl po vás aby jste mi udělaly list komponentů co by byli k sobě kompatibilní, a aby byli v ceně 25 000kč (Je mi jedno jestli Intel nebo AMD) Pokud už vyšla Osmá generace Intelu tak bych chtěl vidět i sestavu s tímto procesorem (pokud se bude vejít do ceny) Předem děkuji Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Září 14, 2017 Za nejlepší považuju to, co nabízím. Trochu nefér vůči zákazníkovi je, že seznamy recykluju. Coffee Lake ještě nevyšly. Tipnu si, že nejdřív přijde I7, možná drahá I5. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Září 15, 2017 Před 13 hodinami, Barendol napsal(a): Za nejlepší považuju to, co nabízím. Trochu nefér vůči zákazníkovi je, že seznamy recykluju. Coffee Lake ještě nevyšly. Tipnu si, že nejdřív přijde I7, možná drahá I5. Já bych spíš asi radši doporučoval kombinaci Ryzen 1500X a 1060 3GB, ale ten zbytek je fajn. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Září 15, 2017 I když by mi vyhovovalo 25tisíc tak i těch 5tisíc nevadí. Aspoň těch pár tisíc něco vylepší. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Září 15, 2017 (upraveno) Tak jak? Mám dát návrh i na 30k? Editoval(a) Září 15, 2017 Barendol Oprava Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Září 15, 2017 Před 12 minutami, Barendol napsal(a): Tak jak? Mám dát návrh i na 30k? Jo Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Září 15, 2017 Tak to navrhuju tohle. Jsou dost podobné. Liší se v GPU, PSU a case. Vlastně ta změna GPU je asi všechno. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích