Vladimír Kadlec 53 Zveřejněno Říjen 6, 2018 Report Share Zveřejněno Říjen 6, 2018 K čemu slouží procesory na socket 2066 ? Hadám že jsou to spíše pracovní procesory? Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 927 Zveřejněno Říjen 6, 2018 Report Share Zveřejněno Říjen 6, 2018 Je to na aktuální Intel HEDT (hi-end) procesory (takže jo, na práci, čipset X299), pro střední třídu Xeonů a pracovní Xeon W (teď z hlavy nevím čipsety). Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Vladimír Kadlec 53 Zveřejněno Říjen 6, 2018 Author Report Share Zveřejněno Říjen 6, 2018 Před 1 hodinou, milanfon napsal(a): Je to na aktuální Intel HEDT (hi-end) procesory (takže jo, na práci, čipset X299), pro střední třídu Xeonů a pracovní Xeon W (teď z hlavy nevím čipsety). A dají se použít i na hry? Ano, jiné Intely by byly lepší ale tyhle mají hezké krabičky Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Lukas 824 Zveřejněno Říjen 6, 2018 Report Share Zveřejněno Říjen 6, 2018 (upraveno) Před 8 minutami, Vladimír Kadlec napsal(a): A dají se použít i na hry? Ano, jiné Intely by byly lepší ale tyhle mají hezké krabičky Nejsou lepší Intely, tohle je high-endová platforma a hraje se na nich naprosto v pohodě, jeden mám v PC: 7820X. Editoval(a) Říjen 6, 2018 Lukas Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Vladimír Kadlec 53 Zveřejněno Říjen 6, 2018 Author Report Share Zveřejněno Říjen 6, 2018 (upraveno) Před 3 minutami, Lukas napsal(a): Nejsou lepší Intely, tohle je high-endová platforma a hraje se na nich naprosto v pohodě, jeden mám v PC: 7820X. Jen v testech jsem vždy viděl že třeba AMD Ryzen 7 teď přesně nevím jakej ale byla to první generace, tak ten si prostě vedl lépe. A stojí méně. Testy byly prováděny s 1070. Editoval(a) Říjen 6, 2018 Vladimír Kadlec Ještě jsem něco dopsal Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Lukas 824 Zveřejněno Říjen 6, 2018 Report Share Zveřejněno Říjen 6, 2018 Když nepočítám Kaby-lake, který do týhle platformy spadly asi omilem, tak já mám druhej nejslapší sky-lake-X, ale má rovněž jako 2700X 8 jader a 16 vláken a ten můj je ve všech ohledech výkonnější. Ale je pravda, že se teď nevyplatí, protože je 2x dražší. Inteli jsou teď prostě za nesmysl. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Vladimír Kadlec 53 Zveřejněno Říjen 6, 2018 Author Report Share Zveřejněno Říjen 6, 2018 Před 2 minutami, Lukas napsal(a): Když nepočítám Kaby-lake, který do týhle platformy spadly asi omilem, tak já mám druhej nejslapší sky-lake-X, ale má rovněž jako 2700X 8 jader a 16 vláken a ten můj je ve všech ohledech výkonnější. Ale je pravda, že se teď nevyplatí, protože je 2x dražší. Inteli jsou teď prostě za nesmysl. A co až vyjdou 9.th generace? Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 927 Zveřejněno Říjen 6, 2018 Report Share Zveřejněno Říjen 6, 2018 Před 3 minutami, Vladimír Kadlec napsal(a): A co až vyjdou 9.th generace? Hele počkej si do 19. až vyjdou, myslím, že budeš překvapený. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Lukas 824 Zveřejněno Říjen 6, 2018 Report Share Zveřejněno Říjen 6, 2018 Předpokládám, že nás to nějak neohromí, vzhledem k tomu, že architektura zůstává stejná. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Vladimír Kadlec 53 Zveřejněno Říjen 6, 2018 Author Report Share Zveřejněno Říjen 6, 2018 Just now, milanfon napsal(a): Hele počkej si do 19. až vyjdou, myslím, že budeš překvapený. Mě spíše štvou ty Intelovské ceny, ale jak jsi myslím že zrovna ty říkal tak AMD je spíše kusová loterie já bych chtěl taktovat a na to je ten Intel prostě lepší, ale ty ceny Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Lukas 824 Zveřejněno Říjen 6, 2018 Report Share Zveřejněno Říjen 6, 2018 (upraveno) Jediné na co jsem si teď vzpomněl, je to, že Inteláci vypustili do éteru správu, že by jejich high-end, mezi těmito novými, což by měla bejt coffee-lakeová i9 8jádro, která by měla mít připájený IHC. Ta by na mě mohla udělat, i dojem. Editoval(a) Říjen 6, 2018 Lukas 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Lukas 824 Zveřejněno Říjen 6, 2018 Report Share Zveřejněno Říjen 6, 2018 Před 2 minutami, Vladimír Kadlec napsal(a): Mě spíše štvou ty Intelovské ceny, ale jak jsi myslím že zrovna ty říkal tak AMD je spíše kusová loterie já bych chtěl taktovat a na to je ten Intel prostě lepší, ale ty ceny Ta samá loterie, jako AMD, akorát, že je obecně dostaneš vejš, ale jsou mezi něma taky rozdíly, mezi nejhoršíma a nejlepšíma kusama, markantní. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Vladimír Kadlec 53 Zveřejněno Říjen 6, 2018 Author Report Share Zveřejněno Říjen 6, 2018 Před 1 minutou, Lukas napsal(a): Ta samá loterie, jako AMD, akorát, že je obecně dostaneš vejš, ale jsou mezi něma taky rozdíly, mezi nejhoršíma a nejlepšíma kusama, markantní. Samozřejmě vím že to nikdo nemůže vědeť přesně ale nevíse náhodou kdy by měli Intely slevit? Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 927 Zveřejněno Říjen 6, 2018 Report Share Zveřejněno Říjen 6, 2018 Před 1 minutou, Vladimír Kadlec napsal(a): Samozřejmě vím že to nikdo nemůže vědeť přesně ale nevíse náhodou kdy by měli Intely slevit? Údajně mají problémy s výrobou a musí teď kontraktovat i TSMC. Ovšem, jestli si vyrobili dost těch nových, mohli by být levnější, ale to spíš nečekej. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Lukas 824 Zveřejněno Říjen 6, 2018 Report Share Zveřejněno Říjen 6, 2018 Podle toho, jak budou nasazený nový coffee-lake, možná půjdou trošku dolu sky-lake -X. 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Vladimír Kadlec 53 Zveřejněno Říjen 6, 2018 Author Report Share Zveřejněno Říjen 6, 2018 Just now, milanfon napsal(a): Údajně mají problémy s výrobou a musí teď kontraktovat i TSMC. Ovšem, jestli si vyrobili dost těch nových, mohli by být levnější, ale to spíš nečekej. Ok a jaký procesor do 4K by jste doporučili k 1070 ? mě napadl AMD Ryzen 5 1600, Ryzen 5 1400 a nebo 2600 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Lukas 824 Zveřejněno Říjen 6, 2018 Report Share Zveřejněno Říjen 6, 2018 To sedí... Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Vladimír Kadlec 53 Zveřejněno Říjen 6, 2018 Author Report Share Zveřejněno Říjen 6, 2018 Před 4 minutami, Lukas napsal(a): To sedí... Ale jakej ten procesor? Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Lukas 824 Zveřejněno Říjen 6, 2018 Report Share Zveřejněno Říjen 6, 2018 Já osobně bych šel do 2600, ale podle tvýho rozpočtu, je to malinko nadlimitní. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Vladimír Kadlec 53 Zveřejněno Říjen 6, 2018 Author Report Share Zveřejněno Říjen 6, 2018 Just now, Lukas napsal(a): Já osobně bych šel do 2600, ale podle tvýho rozpočtu, je to malinko nadlimitní. jj, jinak mě prostě zaujal ten 1400+ ASRrock AB350M Pro4 nebo ten 1600 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Lukas 824 Zveřejněno Říjen 6, 2018 Report Share Zveřejněno Říjen 6, 2018 Když tu 14stovku nataktuješ co půjde, tak bude s 1070 spolupracovat na hranici snesitelnosti, v rámci botleneck efektu. Tak že bych ti doporučil minimálně 15stovku, opět taktéž nataktovanou, pak už by ses měl dostat na optimální spolupráci CPU+VGA. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Vladimír Kadlec 53 Zveřejněno Říjen 6, 2018 Author Report Share Zveřejněno Říjen 6, 2018 Just now, Lukas napsal(a): Když tu 14stovku nataktuješ co půjde, tak bude s 1070 spolupracovat na hranici snesitelnosti, v rámci botleneck efektu. Tak že bych ti doporučil minimálně 15stovku, opět taktéž nataktovanou, pak už by ses měl dostat na optimální spolupráci CPU+VGA. takže mnohem lepší je 1600 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Guest Filip Ulrich Zveřejněno Říjen 6, 2018 Report Share Zveřejněno Říjen 6, 2018 Před 6 minutami, Vladimír Kadlec napsal(a): takže mnohem lepší je 1600 A 2600 je ještě lepší Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Lukas 824 Zveřejněno Říjen 6, 2018 Report Share Zveřejněno Říjen 6, 2018 (upraveno) No tak samozřejmě, výkon odpovídá posloupnosti značení. Editoval(a) Říjen 6, 2018 Lukas Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 927 Zveřejněno Říjen 6, 2018 Report Share Zveřejněno Říjen 6, 2018 Před 41 minutami, Lukas napsal(a): No tak samozřejmě, výkon odpovídá posloupnosti značení. No u té první generace Ryzenů to tak úplně nebylo, když jsi počítal s OC. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Recommended Posts
Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet
K zanechání komentáře musíte být člen
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet v naší komunitě.
Zaregistrovat sePřihlásit se
Už máte účet? Přihlašte se zde.
Přihlásit se teď