Nahlásit příspěvek Zveřejněno Září 28, 2018 (upraveno) Čo hohoríte na SSD : https://www.czc.cz/crucial-bx500-480gb/244141/produkt ? Alebo myslíte že 480GB je veľa? PC bude na hry... napr. Subnautica, WoT, Fortnite . Fotiek bude málo . Editoval(a) Září 28, 2018 DraXy Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Září 28, 2018 A keď 250GB tak ktoré? Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Září 28, 2018 Před 37 minutami, DraXy napsal(a): Čo hohoríte na SSD : https://www.czc.cz/crucial-bx500-480gb/244141/produkt ? Alebo myslíte že 480GB je veľa? PC bude na hry... napr. Subnautica, WoT, Fortnite . Fotiek bude málo . Hele, já to SSD mám asi 2 týdny a funguje úplně bez problému, vyměnil jsem tím 120GB Kingston a jsem spokojený, spousta místa jak na systém, tak i na náročnější programy, já zatím můžu jenom doporučit 1 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Září 28, 2018 (upraveno) @Flexix nebude náhodou Patriot Burst lepší volba? Má trochu rychlejší čtení... Oboje má opravu souborů a Crucial nezmiňuje životnost Editoval(a) Září 28, 2018 Romantus97 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Září 28, 2018 @Romantus97 Je to možný, ale řekl bych, že to nebude nijak znatelný rozdíl a kvůli životnosti si myslím, že na tom bude Crucial lépe 1 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Září 28, 2018 @Flexix to je bohužel jen doměnka... I ty záruky jsou stejný, takže super tady toho moc nezjistíme Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Září 28, 2018 Před 2 minutami, Romantus97 napsal(a): @Flexix to je bohužel jen doměnka... I ty záruky jsou stejný, takže super tady toho moc nezjistíme Je no, ale tak tyhle budget SSD jsou na tom všechny víceméně stejně, většinou jde jenom o to, co je ve slevě 2 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Září 28, 2018 Ja len ryzmýšľam či využijem tých 480GB Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Září 28, 2018 @Flexix beztak to zase vyměníš za nějakou čínu z Gearbestu Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Září 28, 2018 Hele, to záleží na tobě, co tam budeš dávat, vždycky tam můžeš naházet pár her a uvidíš, jak se ti to zaplní Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Září 28, 2018 Před 2 minutami, Romantus97 napsal(a): @Flexix beztak to zase vyměníš za nějakou čínu z Gearbestu Teď nevím, na co narážíš Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Září 28, 2018 @Flexix nedělej že nic z Gearbestu jsi ještě nedostal To by byl jinak Milánek hodně zlej Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Září 28, 2018 Před 9 minutami, Flexix napsal(a): Hele, to záleží na tobě, co tam budeš dávat, vždycky tam můžeš naházet pár her a uvidíš, jak se ti to zaplní Tak teraz mám zaplnených 180GB takže 240 bude asi dosť Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích