Nahlásit příspěvek Zveřejněno Září 4, 2018 Microsoft prý chystá nový update na říjen, máme se prý dočkat vylepšení game modu (fakt brzo...) úpravy Edge, možnosti přebarvit Explorera a další... Zdroj: https://m.hexus.net/tech/news/software/121790-windows-10-october-2018-update-announced-microsoft/ Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Září 4, 2018 Jako kdyby to ještě někoho zajímalo Zase ale uznávám, že v poslední době pár věcí vylepšili. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Září 4, 2018 @milanfon nevšiml jsem si obohať mě prosím o jejich pokrok... Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Září 4, 2018 No všiml jsem si, že nepř. v novějších verzích už si můžu vybrat vlastní barvu taskbaru. Předtím jsi si mohl vybrat jen z těch předdefinovaných nebo jsi to musel dělat přes registry. Stejně tak třeba docela oceňuji 3D builder, protože to je to jeden z mála slicerů, co umí pracovat s palcema. Jinak je windows samozřejmě stále sračka a už mám video návod na jeho opravu Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Září 5, 2018 @milanfon:D na video se už těším... Kdy bude? Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Září 5, 2018 Před 3 hodinami, Romantus97 napsal(a): @milanfon na video se už těším... Kdy bude? Dnes, 16:30 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Září 16, 2018 https://www.svethardware.cz/microsoft-testuje-varovani-pred-instalaci-prohlizecu-jinych-firem/47535 Microsoft nám, jak jsme se dnes dozvěděli, chce nabídnout novou funkci pro automatický přesun dat z disku do cloudu a vedle toho testuje i varování, které nás má rovnou varovat před využitím prohlížečů jiných firem. A JE TO TU !!! 2 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Listopad 6, 2018 @milanfon @Romantus97 hele lepší než Z1 nebo jak se to jmenovalo. Tam de muselo dělat všechno přes příkazy (pernament CMD) Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Listopad 6, 2018 @Každý za barem no přesto musíš uznat že poslední dobou s každou aktualizací se Microsoft předvede s nějakým bugem 1 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Listopad 6, 2018 @Romantus97 hele já jedu na 8.1 a desítky mám na tabletu který pustím max jednou do týdne, takže mě jejich "vylepšení" většinou minou Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Listopad 6, 2018 @Každý za barem buď rád mě taky míjí protože jsem tak půl roku neaktualizoval Windows Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Listopad 6, 2018 @Romantus97 však já jsem si za to vděčný. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích