Nahlásit příspěvek Zveřejněno Srpen 30, 2018 Ahoj, mám problém s touto hrou. Někdy když ji zapnu tak jede v pohodě, ale někdy se zase seká a tak ji musím vypnout a znovu zapnout někdy i třikrát, ale někdy jede bez sekání hned na poprvé. Nevíte čím to může být? Děkuji za rady. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Srpen 30, 2018 Cau skus popozerat teploty CPU VGA A co myslis pod pojmom sekanie , ze ti to dropuje zo 60 na nizsie alebo ako ? Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Srpen 30, 2018 (upraveno) prostě se zastaví obraz asi tak na půl sekundy a pak se zase rozjede, ale to už jsem na jiném místě. Prostě se zastaví obraz a až se rozběhne tak se objevím o pár metrů dál. A steploty to nemá nic společné ho když se to seká hned po zapnutí počítače. ani se nestihne zahřát. Editoval(a) Srpen 30, 2018 kanapetr322 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Srpen 30, 2018 (upraveno) Před 48 minutami, kanapetr322 napsal(a): Prostě se zastaví obraz a až se rozběhne tak se objevím o pár metrů dál. tak to bude asi ping ,skus zmerat rychlost internetu aku maš a urobis mi screen nastavenia grafiky jak ,mas v GTA Editoval(a) Srpen 30, 2018 J4N Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Srpen 30, 2018 Před 1 minutou, J4N napsal(a): tak to bude vysoky ping , zmeraj rychlost internetu aku maš Mám 21, ale stává se mi to i u story mode ke kterému není potřeba internet. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Srpen 30, 2018 Před 1 minutou, kanapetr322 napsal(a): Mám 21, ale stává se mi to i u story mode ke kterému není potřeba internet. ked hras nemas nahodou velke vyuzitie ramky lebo to by mohlo sposobovat ten problem Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Srpen 30, 2018 Před 1 minutou, J4N napsal(a): ked hras nemas nahodou velke vyuzitie ramky lebo to by mohlo sposobovat ten problem zkusím se podívat Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Srpen 30, 2018 @kanapetr322pocuj a teraz mi napadla jedna vec , mas w10? , ked hej skus popozerat na toto video Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Srpen 30, 2018 Skoro 6 gb ale mám 16gb ram a fps hodně kolísá ale jak jsem psal na začátku vypnu a zapnu a je to v pohodě. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Srpen 30, 2018 mám win 10 ale co mi pomůže něco s xboxem ? Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Srpen 30, 2018 Před 1 minutou, kanapetr322 napsal(a): mám win 10 ale co mi pomůže něco s xboxem ? ten game dvr to je funkcia ktora ti moze natacat hry a rapidne to znizuje vykony hier Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Srpen 30, 2018 Před 1 minutou, J4N napsal(a): ten game dvr to je funkcia ktora ti moze natacat hry a rapidne to znizuje vykony hier aha zkusím to Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Srpen 30, 2018 Před 4 minutami, kanapetr322 napsal(a): aha zkusím to myslim ze by to mohlo pomoct, ked nie su tu este 2 sposoby co viem co by mohli pomoct Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Srpen 30, 2018 @kanapetr322 Nejsou tam vidět teploty CPU, ale jinak to vypadá v pořádku... Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Srpen 30, 2018 @J4N udělal jsem to ale pořád stejný problém Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Srpen 30, 2018 @kanapetr322 tak potom su tu ešte dve riešenia 1. 2. ak toto nepomože skusil by som ešte preinštalovat hru prve si prečitaj a skus , inač ked ti tie rešienia nepomozu daj to naspät do povodneho stavu, aj ked to nesu ziadne kriticke sluzby je lepsie ich dat do povodneho stavu a druhe ta si popozeraj video a este som nasiel zaujimavy clanok skus si to popozerat Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Srpen 31, 2018 U toho 2. je to na GTA 4. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Srpen 31, 2018 Před 33 minutami, kanapetr322 napsal(a): U toho 2. je to na GTA 4. Pocuj ale fungovat to moze na hocijaku hru Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích