Mário Bialoň 0 Zveřejněno Srpen 30, 2018 Author Report Share Zveřejněno Srpen 30, 2018 Ahojte asi bude problém z Windows 10 lebo vyhadzuje 8 Microsoft edge kopií Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Mário Bialoň 0 Zveřejněno Srpen 30, 2018 Author Report Share Zveřejněno Srpen 30, 2018 A nainštaloval som jednu app od MSI a reštartovať sa a je asi problém Windows 10 lebo má problém Windows obchodom čo tam môžeš stiahnuť aplikácie Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Mário Bialoň 0 Zveřejněno Srpen 30, 2018 Author Report Share Zveřejněno Srpen 30, 2018 Ahoj akú voltov mám dať na ramku Adata XPG Z1 2933Mhz Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Lukas 824 Zveřejněno Srpen 30, 2018 Report Share Zveřejněno Srpen 30, 2018 Tohle bude 2. profil na XMP při 1,35V, že jo? No já bych jako strop viděl tak těch 1,45V, při nějaký rozumný latenci, tak 3200MHz, ale já si s tímhle moc nehraju, spíš hádám. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Mário Bialoň 0 Zveřejněno Srpen 30, 2018 Author Report Share Zveřejněno Srpen 30, 2018 Ahoj Lukáš keď dám XMP tak mi nenaskočí obrazovka Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nakamuto 371 Zveřejněno Srpen 30, 2018 Report Share Zveřejněno Srpen 30, 2018 (upraveno) Před 49 minutami, Lukas napsal(a): Tohle bude 2. profil na XMP při 1,35V, že jo? No já bych jako strop viděl tak těch 1,45V, při nějaký rozumný latenci, tak 3200MHz, ale já si s tímhle moc nehraju, spíš hádám. Pokud se nepletu(nevím !možná plácám blbosti!) Tak u Ryzenu je 1,35V braný jako bezpečný strop a pak se to vypíná. Editoval(a) Srpen 30, 2018 Mr.Skuda Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Lukas 824 Zveřejněno Srpen 30, 2018 Report Share Zveřejněno Srpen 30, 2018 Před 27 minutami, Mr.Skuda napsal(a): Pokud se nepletu(nevím !možná plácám blbosti!) Tak u Ryzenu je 1,35V braný jako bezpečný strop a pak se to vypíná. Je to tak, ale někdy to dovolí jít stabilně i výš, právě až na ty 1,45V, bohužel si s tím sám až tak moc nehraju, to mám jenom vyčtený, bez osobní zkušenosti, sám sem na DDR4 taky nezkoušel vyšší napětí jak 1,35V, ale u DDR3 se chodilo až kolem 1,8V, u těch jsem ještě experimentoval. Nejraději jsem měl OCZ platinum, ty šli krásně taktovat, vůbec jim nevadilo vysoký napětí, spíš naopak. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Mário Bialoň 0 Zveřejněno Srpen 31, 2018 Author Report Share Zveřejněno Srpen 31, 2018 Ahojte keď dám xmp profil tak mi vypíše KERNEL SECURITY CHECK FAILURE Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Lukas 824 Zveřejněno Srpen 31, 2018 Report Share Zveřejněno Srpen 31, 2018 (upraveno) To se tváří jako nějaká HW chyba, nebo možná opravdu škodí UEFI. Špatný RAM tímhle způsobem neblbnou, nebo jsem se s tím jenom nesetkal. A ty RAM ti fyzicky, bez XPM na těch 2933MHz standardně běží? Editoval(a) Srpen 31, 2018 Lukas Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 927 Zveřejněno Srpen 31, 2018 Report Share Zveřejněno Srpen 31, 2018 Před 11 hodinami, Lukas napsal(a): Je to tak, ale někdy to dovolí jít stabilně i výš, právě až na ty 1,45V, bohužel si s tím sám až tak moc nehraju, to mám jenom vyčtený, bez osobní zkušenosti, sám sem na DDR4 taky nezkoušel vyšší napětí jak 1,35V, ale u DDR3 se chodilo až kolem 1,8V, u těch jsem ještě experimentoval. Nejraději jsem měl OCZ platinum, ty šli krásně taktovat, vůbec jim nevadilo vysoký napětí, spíš naopak. Tak tady nejde o to, že by to vadilo těm RAMkám, ale spíš tomu procesoru. U Intelu si to klidně můžeš dovolit, ale u Ryzenu se to při běžném chodu nedoporučuje, protože by se mohli uvařit některé uncore části. 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 927 Zveřejněno Srpen 31, 2018 Report Share Zveřejněno Srpen 31, 2018 Před 38 minutami, Mário Bialoň napsal(a): Ahojte keď dám xmp profil tak mi vypíše KERNEL SECURITY CHECK FAILURE Hele a co zkusit samostatně obě RAMky, jestli není jedna vadná? Samozřejmě musíš k tomu používat ten slot, který je předepsaný na single channel. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Lukas 824 Zveřejněno Srpen 31, 2018 Report Share Zveřejněno Srpen 31, 2018 (upraveno) Před 7 minutami, milanfon napsal(a): Tak tady nejde o to, že by to vadilo těm RAMkám, ale spíš tomu procesoru. U Intelu si to klidně můžeš dovolit, ale u Ryzenu se to při běžném chodu nedoporučuje, protože by se mohli uvařit některé uncore části. Tam je něco jako, nějaká provázanost se sběrnicí, nevím teď přesně, Ale někde jsem to četl v rámci OC RAM, právě u Ryzenu, z prstu si to na mou duši necucám. Editoval(a) Srpen 31, 2018 Lukas Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 927 Zveřejněno Srpen 31, 2018 Report Share Zveřejněno Srpen 31, 2018 Před 19 minutami, Lukas napsal(a): Tam je něco jako, nějaká provázanost se sběrnicí, nevím teď přesně, Ale někde jsem to četl v rámci OC RAM, právě u Ryzenu, z prstu si to na mou duši necucám. Myslíš asi sběrnici infinity fabric, která propojuje clustery jader (CCX) a zbytek procesoru (cache, řadiče,...). Tahle sběrnice má stejný takt jako RAM. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Lukas 824 Zveřejněno Srpen 31, 2018 Report Share Zveřejněno Srpen 31, 2018 (upraveno) Jo, tuhle sběrnici, ale musel bych si to znova přečíst, podrobnosti si už nevybavuju. Editoval(a) Srpen 31, 2018 Lukas Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Mário Bialoň 0 Zveřejněno Srpen 31, 2018 Author Report Share Zveřejněno Srpen 31, 2018 Ahojte tak na jednej ramke ako náhle zapnem xmp profil tak KERNEL SECURITY CHECK FAILURE a druhá ide na xmp profil bez problému Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Lukas 824 Zveřejněno Srpen 31, 2018 Report Share Zveřejněno Srpen 31, 2018 Tak skutečně špatná RAM. No tak koukám, že jsem se s tím akorát ještě nesetkal, ale opravdu takhle blbnout umí. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Recommended Posts
Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet
K zanechání komentáře musíte být člen
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet v naší komunitě.
Zaregistrovat sePřihlásit se
Už máte účet? Přihlašte se zde.
Přihlásit se teď