Jump to content

Recommended Posts

Před 2 hodinami, Mário Bialoň napsal(a):

Ahoj jak sa dostanem fo na co v BIOSE lebo som kupoval základnú dosku abgreidom biosu v alza.sk

No při startu počítače zmáčkneš nějakou klávesu (většinou F2, Del, F12, apod.). Je to vždycky napsané na startovací obrazovce a v návodu od tvojí desky. 

Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatních sítích

Tak reklamace, to je jejich povinnost, sám to za ně neřeš. Napiš jim, že je to jasné pochybení z jejich strany a že s ohledem na tuto skutečnost chceš toto řešit obratem, vyjma standardní 30-ti denní lhůty.

Toto není standardní reklamace, to je konkrétně jejich služba, bez subdodavatele, kterou prostě neudělali, nebo udělali nekorektně, to mají správně odzkoušet, než to odešlou, i když byla zaplacená.

Odkaz na příspěvek
Před 22 hodinami, milanfon napsal(a):

Hele ale jestli se dostaneš do BIOSu, tak musíš mít správnou verzi. 

Já si to asi pořádně nepřečetl, ale i tak by to možná mohlo bejt způsobený ne úplně korektním povýšením UEFI. Osobně jsem se s tím nikdy neshledal, ale slyšel jsem občas o chybách po updatu BIOSU.

Odkaz na příspěvek
Před 3 minutami, Lukas napsal(a):

Já si to asi pořádně nepřečetl, ale i tak by to možná mohlo bejt způsobený ne úplně korektním povýšením UEFI. Osobně jsem se s tím nikdy neshledal, ale slyšel jsem občas o chybách po updatu BIOSU.

Je to možné, ale podle mě bude jeho problém v něčem jiném. Chtělo by to přesně vědět, co myslí tím, že mu nejde nainstalovat Windows. 

Odkaz na příspěvek
On ‎27‎.‎08‎.‎2018 at 11:00, Mário Bialoň napsal(a):

Ahoj Milan, mám problém nainštalovať windows 10 a driver od amd ,Amd ryzen 5 2400g, msi b350m gaming pro bios fo, 2x adata xpg z1 3000mhz srz, wd 120g ssd, 1terabyte wd blu ezex evga 600w w1,  

Jak daleko se vlastně dostaneš v tý instalaci? Třeba k volbě uložiště, bych typoval. A co přesně tam máš za SSD, jen tak pro zkoušku, jestli to půjde na HDD.

Nebo rovnou popiš kroky, jak postupuješ a co se při tom děje.

Editoval(a) Lukas
Odkaz na příspěvek
Před 48 minutami, Mário Bialoň napsal(a):

Ahoj jak mán nastaviť bios, aby som ho mohol pretaktovať v windowse 10 a mám problém keď naištalujem windows 10 a driver AMD Adrenalin Edition 18.8.1 a AMD RYZEN MASTER a potom windows stale reštartuje alebo zasekne, a ssd som odpojil a všetko davám na hdd

V BIOSu nemusíš nastavovat nic. Co k tomu říct, no. Podle mě za všechno může Radeon driver. Taky mi tohle dřív dělal. Osobně doporučuji instalovat beta verze, protože se mi osvědčili jako méně problémové. Stejně tak můžeš zkusit i starší verzi. 

Odkaz na příspěvek

Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet

K zanechání komentáře musíte být člen

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet v naší komunitě.

Zaregistrovat se

Přihlásit se

Už máte účet? Přihlašte se zde.

Přihlásit se teď
  • Vytvořit nové...