jirkasta 562 Zveřejněno Červen 23, 2018 Report Share Zveřejněno Červen 23, 2018 @milanfon, @Dangel, @Harrysek, @Romantus97, @Mr.Skuda, @Barendol a všichni další, připravil jsem si pro vás takový kvíz, abych se dozvěděl, jak moc se serete se čtením mých bulvárních železničních příspěvků. >>> Předložím pár fotek s návěstidly a návěstmi. Váš úkol je si v hlavě určit správný název těchto návěstí a co znamenají. Pak si vaše odpovědi můžete srovnat s mými předchozími články a pod topic napsat, jakou máte úspěšnost. Na fotkách jsou světla na návěstidlech vidět hůře, ale aspoň to budete mít zajímavější. Pokud nemáte špatný barvocit, tak to zvládnete. Konec konců je špatný barvocit nezvratný a neléčitelný důvod zdravotní nezpůsobilosti na profesi strojvedoucího. Přeji příjemnou zábavu Návěstidlo 1 Návěstidlo 2 Návěstidlo 3 Návěstidlo 4 Návěstidlo 5 Poslední návěst pro fajnšmekry: Víte, co znamená? Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Romantus97 452 Zveřejněno Červen 23, 2018 Report Share Zveřejněno Červen 23, 2018 @jirkasta teď mě nech aspoň den žít, organizoval jsem něco jako dětský den a byl 3 hodiny ve větru a mrazu jo ještě máme trochu toho chladu... 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 887 Zveřejněno Červen 23, 2018 Report Share Zveřejněno Červen 23, 2018 1. Na dalším hlavním návěstidle mám čekat stop 2. Stůj 3. Traťová rychlost 100 km/h 4. Rychlost omezena na 40 km/h a na dalším hlavním návěstidle mám očekávat stop. 5. Traťová rychlost 80 km/h a 70 km/h pro lokomotivy přechodnosti 3 To poslední nevím. Dovolil bych si tipnout: Vlak smí jet kolem návěstidla a v obvodu výhybek k němu přilehlých rychlostí nejvýše 40 km/h a musí zastavit před následujícím hlavním návěstidlem, zakazujícím jízdu. 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
jirkasta 562 Zveřejněno Červen 23, 2018 Author Report Share Zveřejněno Červen 23, 2018 1 hour ago, milanfon napsal(a): 1. Na dalším hlavním návěstidle mám čekat stop 2. Stůj 3. Traťová rychlost 100 km/h 4. Rychlost omezena na 40 km/h a na dalším hlavním návěstidle mám očekávat stop. 5. Traťová rychlost 80 km/h a 70 km/h pro lokomotivy přechodnosti 3 To poslední nevím. Dovolil bych si tipnout: Vlak smí jet kolem návěstidla a v obvodu výhybek k němu přilehlých rychlostí nejvýše 40 km/h a musí zastavit před následujícím hlavním návěstidlem, zakazujícím jízdu. Vše správně, až na to poslední. Je to opakování návěsti Výstraha Vždy, když k návěsti dovolující jízdu vlaku svítí bílá, tak je to nějaké opakování, může být i 2x za sebou, třeba v Praze na Masaryčce. Opakuje se třeba tam, kde se jede delší úsek pomalu. To, cos popsal ty, je v podstatě návěstidlo 4. Správně by se mělo myslím jet 40 km/h už čelem k tomu návěstidlu, ale mám pocit, že to většinou to fírové přibrzdí až u těch výhybek (kvůli kterým se ta rychlost omezuje) Ještě schválně jedna věc na tipovačku, kolik metrů (odhadem) je nutné nechat odstup od návěstidla zakazující jízdu vlaku? Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Harry 239 Zveřejněno Červen 23, 2018 Report Share Zveřejněno Červen 23, 2018 Já se ti omlouvám @jirkasta, ale já bohužel tvé rubriky nečtu, jelikož zrovna nemám čas, ale určitě si je ve volném čase přečtu Btw: @milanfon je chválil před náma Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
jirkasta 562 Zveřejněno Červen 23, 2018 Author Report Share Zveřejněno Červen 23, 2018 Just now, Harrysek napsal(a): Btw: @milanfon je chválil před náma Co to znamená "chválit před náma"? Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Harry 239 Zveřejněno Červen 23, 2018 Report Share Zveřejněno Červen 23, 2018 On 6/23/2018 at 20:38, jirkasta napsal(a): Co to znamená "chválit před náma"? Jelikož chodíme a dojíždíme ze stejného města na stejnou školu, tak se vídáme denně Jinak chválil tím způsobem, že říkal, že se přiučil něco nového, což je zrovna u Milana nezvyklé 3 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
jirkasta 562 Zveřejněno Červen 23, 2018 Author Report Share Zveřejněno Červen 23, 2018 Před 2 minutami, Harrysek napsal(a): Jinak chválil tím způsobem, že říkal, že se přiučil něco nového, což je zorvna u Milana nezvyklé Náhodou, už věděl o plánované integraci Mostu do DÚK Konečně se domluvili, jediný rukojmí byl cestující. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Harry 239 Zveřejněno Červen 23, 2018 Report Share Zveřejněno Červen 23, 2018 1 hour ago, jirkasta napsal(a): Náhodou, už věděl o plánované integraci Mostu do DÚK Konečně se domluvili, jediný rukojmí byl cestující. Tak o tom vím taky Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Recommended Posts
Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet
K zanechání komentáře musíte být člen
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet v naší komunitě.
Zaregistrovat sePřihlásit se
Už máte účet? Přihlašte se zde.
Přihlásit se teď