Nahlásit příspěvek Zveřejněno Červen 19, 2018 Zdarec kedysi davno som tu pisal ze potrebujem redukciu z rgb do usb jednu ste mi poradily, teraz ju idem skusat a zistil som jednu vec rudukcia ma 3D dieru zatial co RGBpasik len ma len ploche vyvody Co teraz ? 😣😣☹ @David Morávek (Dave) Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Červen 19, 2018 @J4N zatočíš kontakty No David bude vědět... 1 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Červen 19, 2018 Tak kousek drátu(ideálně ale piny z nějakého konektoru.), cín, kalafunu, pájku.....úsměv a hurá do pájení 😉😊 1 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Červen 19, 2018 Ahoj @J4N hele nevadí máš několik možností 1. vezmeš drátky a připájíš je na ty políčka a pak napojíš do konektoru, ale to je pracné musíš umět pájet atd 2. dopobná možnost jako první ale trochu lepší v tom že můžeš lépe připojit kabely pomocí něčeho na tento způsob: ODKAZ taky nic extra 3. ASI NEJLEPŠÍ MOŽNOST = koupit něco ve stylu této spojky: ODKAZ ... buď koupíš s kabelem a nebo konektorem rovnou Toto je podlě mě přesně to co potřebuješ ODKAZ ... Podle názvu si to najdi někde na aliexpressu nebo podobně pak to sem klidně hoď já ti řeknu 4. koupit nový pásek a hlavně do budoucna kupovta s konektorem je možné že tohle si ustřihl někde z delšího aa chceš to Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Červen 19, 2018 Asi ta 4 moznost uz ked budem kupovat tak novy kazdopadne dik @David Morávek (Dave) 1 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Červen 19, 2018 dobrá stojí to pár korun na aliexpressu Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích