Dangel 224 Zveřejněno Červen 9, 2018 Report Share Zveřejněno Červen 9, 2018 Tak by se dneska zase měl konat jeden z našich "Super" technologickejch streamů. Upřímně... slovo technologickej se tady hodí 2x tolik protože leckdy to vypadá že se spíše jedná o technologická dema než o opravdový profi Stream.. A ani dnešek nebude výjimkou! Tentokrát nebudeme mít ani takovou kvalitu obrazu jako minule... Jedna taková česká firmička si zažádala o vrácení kamerky, na kterou jsme dělali recenzi a tak jediný co máme funkčního na skladě je... No víte co, počkejte si na to! Předpokládaný datum zahájení je kolem 20:00 dnes večer na kanále Milanfon (Snad jsem to teda trefil) A doufám že se tam uvidíme! Zatím čus! 3 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 887 Zveřejněno Červen 9, 2018 Report Share Zveřejněno Červen 9, 2018 Hajp 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nakamuto 371 Zveřejněno Červen 10, 2018 Report Share Zveřejněno Červen 10, 2018 Já vím, že to bylo kvůli Computexu, ale nechtěli by jste to dělat pravidelně? Třeba jednou měsíčně? Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Harry 239 Zveřejněno Červen 10, 2018 Report Share Zveřejněno Červen 10, 2018 Před 17 minutami, Mr.Skuda napsal(a): Já vím, že to bylo kvůli Computexu, ale nechtěli by jste to dělat pravidelně? Třeba jednou měsíčně? Ono to je složitější, jelikož kamerku od jedný firmičky jsme museli poslat zpět a byla to jediná použitelná na stream. Pokud ale tenhle problém vyřešíme, tak to určitě bude pravidelně 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
jirkasta 562 Zveřejněno Červen 20, 2018 Report Share Zveřejněno Červen 20, 2018 On 10. 6. 2018 at 16:47, Harrysek napsal(a): Ono to je složitější, jelikož kamerku od jedný firmičky jsme museli poslat zpět a byla to jediná použitelná na stream. Pokud ale tenhle problém vyřešíme, tak to určitě bude pravidelně Můžeš streamovat na mobil V dnešní době natáčí lépe než kdejaký kompakt 2 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Harry 239 Zveřejněno Červen 21, 2018 Report Share Zveřejněno Červen 21, 2018 Hele Milan si bude kupovat OnePlus6 pravděpodobně, takže je možný, že bude přes něj 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 887 Zveřejněno Červen 21, 2018 Report Share Zveřejněno Červen 21, 2018 On 20. 6. 2018 at 16:25, jirkasta napsal(a): Můžeš streamovat na mobil V dnešní době natáčí lépe než kdejaký kompakt Tam ale nemůžu ukazovat obrazovku. Jinak bych to ale určitě udělal. Navíc i LTE je rychlejší jak moje UPC. 1 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Recommended Posts
Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet
K zanechání komentáře musíte být člen
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet v naší komunitě.
Zaregistrovat sePřihlásit se
Už máte účet? Přihlašte se zde.
Přihlásit se teď