Jump to content

Recommended Posts

Před 50 minutami, Ondra Vaculík napsal(a):

@Mr.Skuda Děkuji za rady. Nechtělo by to náhodou o něco silnější chladič? Já se moc nevyznám, ale co tak pozoruji tak tenhle byl často označován jako nedostačující. Chtěl bych se i zeptat, jestli by si nemohl doporučit nějaký monitor, který by k tomuhle počítači nejvíce seděl.

Na hry tehle - pokud na něj máš menší budget tak se dělají i varianty s menší úhlopříčkou.

Na práci s grafikou asi tohle nebo toto - záleží už na rozpočtu.

Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatních sítích
Před 17 minutami, David napsal(a):

Já bych bral tohle.

Chtělo by to rezervu, 450 už je málo pro toto, budeš ztrácet účinnost. A taky něco kvalitnějšího, to by u PC za 35k chtělo. Za to by tě @Barendol zabil.

1070 se stejným chladičem a cenou jako 1070Ti, bez komentáře

NH-D14 mi tu přijde(asi jako všechno nad Fera 3) zbytečná.  Spíš tu Feru

Editoval(a) Mr.Skuda
Odkaz na příspěvek
Před 4 minutami, Mr.Skuda napsal(a):

@Roy Přijde mi lepší mít 1440p@60FPS na IPS než

1080p@144FPS na VA nebo

1080p@144FPS na TN

Protože 60FPS je dost plynulé a přijde mi škoda mít k 1070 FHD

Ono to je v podstate jedno, lebo na jednom ten výkom zožere rozlíšenie a na druhom potrebuje vysoký frame rate.

Ja by som bral 144 Hz, ale záleži čo preferuje a čo hrá.

Odkaz na příspěvek
Před 2 hodinami, Endyy napsal(a):

mas tam GTX 1070 za 12900, @Lukas tam ma za stejnou cenu 1070Ti a ten chladic je podle me pro Ryzen zbytecnej overkill

Chtěl jsem něčím vyplnit budget a počítal jsem s tím, že bude taktovat - takže ta Noctua tam ten smysl má ( zvládl by to i slabší chladič, ale nízké teploty snad nikomu nevadí, nebo ano? ) co se týče té 1070Ti tak tu jsem na CZC nějak přehlédl ( opraveno )

Odkaz na příspěvek
Před 3 hodinami, David napsal(a):

Já bych bral tohle.

Nezlob se na mě, ale udělat si prostor v rozpočtu tím, že ošidíš zdroj, to neberu.

Ale na druhou stranu souhlasím s tím, že co nejlepší chlazení, minimálně zaručí tichost sestavy. O moc vyšší takty ti, ale nezaručí, protože Ryzen je v tomhle ohledu ještě pořád dost omezenej.

Především ale, na to chlazení musí bejt prostor v rozpočtu a určitě ne vytvořenej nějakou násilnou metodou, tipu, jako že se ošidí něco tak důležitýho, jako je zdroj.

• Like 1
Odkaz na příspěvek
Před 20 hodinami, Lukas napsal(a):

Nezlob se na mě, ale udělat si prostor v rozpočtu tím, že ošidíš zdroj, to neberu.

Ale na druhou stranu souhlasím s tím, že co nejlepší chlazení, minimálně zaručí tichost sestavy. O moc vyšší takty ti, ale nezaručí, protože Ryzen je v tomhle ohledu ještě pořád dost omezenej.

Především ale, na to chlazení musí bejt prostor v rozpočtu a určitě ne vytvořenej nějakou násilnou metodou, tipu, jako že se ošidí něco tak důležitýho, jako je zdroj.

Před 19 hodinami, Mr.Skuda napsal(a):

Jistě, protože vše, včetně zdroje ti vyšlo...

Nevím co je na tom zdroji tak špatného, Corsair CX...M zdroje jsou dobré.

• Nesouhlasím 2
Odkaz na příspěvek

Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet

K zanechání komentáře musíte být člen

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet v naší komunitě.

Zaregistrovat se

Přihlásit se

Už máte účet? Přihlašte se zde.

Přihlásit se teď
  • Vytvořit nové...