Lukas 824 Zveřejněno Květen 6, 2018 Report Share Zveřejněno Květen 6, 2018 Paráda, jenom tu case bych dal RG4, má do budoucna větší potenciál, a hlavně lepší airflow. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
adam006 2 Zveřejněno Květen 6, 2018 Author Report Share Zveřejněno Květen 6, 2018 provedu Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Wolfka Wolfinka 190 Zveřejněno Květen 6, 2018 Report Share Zveřejněno Květen 6, 2018 @adam006 zostava je super ale dala by som tam túto dosku https://www.czc.cz/gigabyte-am4-ab350m-gaming-3-amd-b350/209106/produkt Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Lukas 824 Zveřejněno Květen 6, 2018 Report Share Zveřejněno Květen 6, 2018 Před 17 minutami, Wolfka Wolfinka napsal(a): @adam006 zostava je super ale dala by som tam túto dosku https://www.czc.cz/gigabyte-am4-ab350m-gaming-3-amd-b350/209106/produkt Proč? Vždyť jsou ty desky v podstatě stejní, akorát že ASRock je levnější. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Wolfka Wolfinka 190 Zveřejněno Květen 6, 2018 Report Share Zveřejněno Květen 6, 2018 @Lukas pomýlila som si to s tou ATX verziou nevšimla som si že to je ATX (1999kč) a tak som odporúčila Gigabite (2030kč). V tomto prípade je jasné že tá ASRock je lepšia My bad Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Lukas 824 Zveřejněno Květen 6, 2018 Report Share Zveřejněno Květen 6, 2018 Před 9 minutami, Wolfka Wolfinka napsal(a): @Lukas pomýlila som si to s tou ATX verziou nevšimla som si že to je ATX (1999kč) a tak som odporúčila Gigabite (2030kč). V tomto prípade je jasné že tá ASRock je lepšia My bad Když jsem reagoval, taky jsem měl namysli tu malou. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Wolfka Wolfinka 190 Zveřejněno Květen 6, 2018 Report Share Zveřejněno Květen 6, 2018 @Lukas i know Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
David 62 Zveřejněno Květen 6, 2018 Report Share Zveřejněno Květen 6, 2018 Před 16 hodinami, adam006 napsal(a): Ahoj chtěl bych poprosit o nějaké návrhy na sestavu počítače s gtx 1060 6gb a ryzen 5 (je jedno jaký) ,ale chtěl bych tu sestavu co nejlevnější. Děkuji za všechny návrhy. Ono je dobré spíš než říct co nejlevnější, tak nastavit budet - nejlevnější možná která splňuje tvoje požadavky je tahle mr*ka - ta je sice nejlevnější, ale každý kdo aspoň tuší co je to počítač ti řekne, že je to paskvil. 1 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Roy 278 Zveřejněno Květen 6, 2018 Report Share Zveřejněno Květen 6, 2018 Před 15 minutami, David napsal(a): Ono je dobré spíš než říct co nejlevnější, tak nastavit budet - nejlevnější možná která splňuje tvoje požadavky je tahle mr*ka - ta je sice nejlevnější, ale každý kdo aspoň tuší co je to počítač ti řekne, že je to paskvil. S tým zdrojom a RAMkami to dúfam nemyslíš vážne Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Wolfka Wolfinka 190 Zveřejněno Květen 6, 2018 Report Share Zveřejněno Květen 6, 2018 @David on chce najlacnejšiu funkčnú zostavu a nie výbušninu 5 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
adam006 2 Zveřejněno Květen 6, 2018 Author Report Share Zveřejněno Květen 6, 2018 @David rozpočet je 22k ale @Wolfka Wolfinka a @Lukas mi poradili. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Wolfka Wolfinka 190 Zveřejněno Květen 6, 2018 Report Share Zveřejněno Květen 6, 2018 @adam006 ak hladáš kvalitnú pyrotechniku tak ten whitenergy je cesta Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
adam006 2 Zveřejněno Květen 6, 2018 Author Report Share Zveřejněno Květen 6, 2018 jo neboj někdy na silvestra až budu oslavovat tak to koupim 2 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nakamuto 371 Zveřejněno Květen 6, 2018 Report Share Zveřejněno Květen 6, 2018 Před 41 minutami, adam006 napsal(a): jo neboj někdy na silvestra až budu oslavovat tak to koupim Mám starý Chieftec a @Dangel Taky, takže kdyby byl zájem 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
adam006 2 Zveřejněno Květen 6, 2018 Author Report Share Zveřejněno Květen 6, 2018 nene zatím ne až ke konci roku Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
David 62 Zveřejněno Květen 6, 2018 Report Share Zveřejněno Květen 6, 2018 Před 3 hodinami, Wolfka Wolfinka napsal(a): @David on chce najlacnejšiu funkčnú zostavu a nie výbušninu Před 3 hodinami, Roy napsal(a): S tým zdrojom a RAMkami to dúfam nemyslíš vážne Hej to byl jenom příklad toho, že je lepší říct rovnou budget a nepsat - chci tu nejlevnější možnou, já tu sestavu vážně nemyslel, ale někdo jiný by ho mohl vzít za slovo. P.S. ta sestava není tak špatná... ...pokud chceš gril s gtx 1060:D Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
David 62 Zveřejněno Květen 6, 2018 Report Share Zveřejněno Květen 6, 2018 Jinak můj seriózní návrh je toto - Je tam sice ten nejslabší - 5 1400 ,ale je k němu lepší chladič než k druhé generaci takže si ho může trochu přetaktovat ( ne moc vrm chladič na desce není taky nejlepší, ale na něčem se šetřit musí) Jinak jsem tam dal 16GB Ram - protože co jsem viděl ostatní tak tam cpou 8GB a to by mohlo být trochu málo (záleží jak na co) . Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Lukas 824 Zveřejněno Květen 6, 2018 Report Share Zveřejněno Květen 6, 2018 (upraveno) Před 33 minutami, David napsal(a): Jinak jsem tam dal 16GB Ram - protože co jsem viděl ostatní tak tam cpou 8GB a to by mohlo být trochu málo (záleží jak na co) . Cpeme mu tam 1x8GB modul, protože zaprví je to pro začátek dostačující a zadruhý, druhej snadno doplní, ale výměna CPU je daleko otravnější. Tak si myslím, že je v podstatě jasný do čeho je lepší teď na začátku zainvestovat. Ten samí názor by jsi mohl mít na SSD. Na HDD mu taky pojede teď PC o něco pomaleji, ale ubírat kvůli tomu na něčem důležitějším by byl nesmysl, když ho bude chtít, tak na něj našetří, snadno ho doplní, překopne na něj OS a je to. Výhledově co nejednoduší řešení. Editoval(a) Květen 6, 2018 Lukas 1 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
David 62 Zveřejněno Květen 6, 2018 Report Share Zveřejněno Květen 6, 2018 Před 25 minutami, Lukas napsal(a): Cpeme mu tam 1x8GB modul, protože zaprví je to pro začátek dostačující a zadruhý, druhej snadno doplní, ale výměna CPU je daleko otravnější. Tak si myslím, že je v podstatě jasný do čeho je lepší teď na začátku zainvestovat. Ten samí názor by jsi mohl mít na SSD. Na HDD mu taky pojede teď PC o něco pomaleji, ale ubírat kvůli tomu na něčem důležitějším by byl nesmysl, když ho bude chtít, tak na něj našetří, snadno ho doplní, překopne na něj OS a je to. Výhledově co nejednoduší řešení. To už, záleží na tom na co ten PC bude využívat a jestli bude někdy upgradovat. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Lukas 824 Zveřejněno Květen 6, 2018 Report Share Zveřejněno Květen 6, 2018 (upraveno) Před 3 minutami, David napsal(a): To už, záleží na tom na co ten PC bude využívat a jestli bude někdy upgradovat. V tom to případě ti radím přečíst si diskuzi od začátku, aby nedocházelo k nedorozumění. Editoval(a) Květen 6, 2018 Lukas Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
David 62 Zveřejněno Květen 6, 2018 Report Share Zveřejněno Květen 6, 2018 Před 1 minutou, Lukas napsal(a): V tom to případě ti radím přečíst si diskuzi od začátku, aby nedocházelo k nedorozumění. Aha, tak jsem asi málo pozorně četl to se omlouvám - v tom případě 8GB stačí. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Recommended Posts
Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet
K zanechání komentáře musíte být člen
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet v naší komunitě.
Zaregistrovat sePřihlásit se
Už máte účet? Přihlašte se zde.
Přihlásit se teď