Jump to content

Recommended Posts

S radostí bych vám chtěl oznámit, že připravujeme merch. Bude se jednat o kryty na mobil s naším logem a nápisem, na kterém jsme se ještě neshodli, jaký bude. Samozřejmě se vše bude tisknout na mojí nové 3D tiskárně s tím, že si kupující nebude moci vybrat, jakou barvu chce. Na fotce můžete vidět první vzorek, který se mi úspěšně povedlo vytisknout a nasadit na mobil. Kryt bude dostupný pro mobily Huawei Honor 6 Plus (mám já a asi dalších 10 lidí v republice) a na iPhone 6, (máme z něj 35 návštěv za poslední měsíc). Aktuálně naše výroba selhává pouze ve 25% případů a naše výrobky mají vysokou přesnost. 1 ze 3 krytů zatím sedí. Potencionální kupující nebudou mít žádnou záruku, že náš produkt bude sedět. Z toho důvodu je tedy každý kousek originální a přidává mu to obrovskou sběratelskou hodnotu. Stejně tak je i výborná rychlost tisku. Při střední kvalitě trvá tisk asi 5 hodin (na obrázku kryt úplně v levo). Ty další 2 jsou pak tisknuté na druhou nejnižší kvalitu hlavně kvůli úspoře času (trval asi 2,5 hod.) Cena jednoho z těchto prémiových krytů by se mohla pohybovat okolo 1500,- Kč a předprodej bude zahájen někdy mezi vydáním 11-té řady grafických karet od nVidie a ohlášením Half-life 3.

IMG_20180401_151320.jpgIMG_20180401_151333.jpgIMG_20180401_151533.jpg

• Like 4
Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatních sítích

Zabírám si 4ks na Nokii 3310 (tu starou). Následně 3ks na Motorola TImeport P7389 a 1ks na Sony Ericsson W200.

PS: Jako VIP mám právo si vybrat, takže bych všechny poprosil v růžové barvě s tvým podpisem a věnováním.

• Haha 2
  • Kappa 1
Odkaz na příspěvek
Just now, Harrysek napsal(a):

Zabírám si 4ks na Nokii 3310 (tu starou). Následně 3ks na Motorola TImeport P7389 a 1ks na Sony Ericsson W200.

PS: Všechny bych poprosil v růžové barvě s tvým podpisem a věnováním.

Tento model nebyl v nabídce, ale kvůli zvýšené poptávce tedy vyhodtováme i design pro Nokii 3310. U individuálního designu je pak poplatek 5000,- Kč a dále se ceny řídí běžným ceníkem. Růžová barva je za příplatek 250,- Kč.

• Haha 1
  • Souhlasím 1
Odkaz na příspěvek
  • 1 month later...
Před 17 minutami, jirkasta napsal(a):

Umí to pracovat i se silikonem? Nebo s nějakou průhlednou gumou?

No guma úplně ne, ale existují flexibilní materiály, které se tak umí chovat. Jen se blbě shání. Něteré ABS od určitých výrobců se ale jako guma dost chová :D Průhledný je pak PETG.

Odkaz na příspěvek

Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet

K zanechání komentáře musíte být člen

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet v naší komunitě.

Zaregistrovat se

Přihlásit se

Už máte účet? Přihlašte se zde.

Přihlásit se teď
  • Vytvořit nové...