Nahlásit příspěvek Zveřejněno Březen 10, 2018 unable to access jarfile - reinstalovával jsem javu a i antiviry měnil ale stále mi to píše při spuštění MC ( Mám pc po továrním nastavením a před tim se mi to nedělo) Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Březen 10, 2018 Před 22 minutami, Ян Кадич napsal(a): unable to access jarfile - reinstalovával jsem javu a i antiviry měnil ale stále mi to píše při spuštění MC ( Mám pc po továrním nastavením a před tim se mi to nedělo) máš geniální nick, musím vynachválit, dobře se označuje... Řekni si co je to Jar File? Já bych řekl že to bude "pár" řádků co čte java, Java má víc verzi (bity a verze), máš to tam správně ne? Jestli jo, tak pravděpodobně máš poškozené ty Jary 1 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Březen 10, 2018 @Romantus97 Máš problém označit @Ян Кадич? Amatére. 1 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Březen 10, 2018 Před 2 minutami, Barendol napsal(a): @Romantus97 Máš problém označit @Ян Кадич? Amatére. To je leností. Naprosto s @Romantus97 souhlasím, už jsem to psal Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Březen 10, 2018 @Barendol @Mr.Skuda čínskou a japonskou klávesnici nemáte co Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Březen 10, 2018 @Barendol má mobil, tam to je docela jednoduché, @Romantus97 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Březen 10, 2018 (upraveno) @Mr.Skuda @Barendol bloede d'hoine, thaesse ! #tohleuznedate přeložit to prakticky nejde... Editoval(a) Březen 10, 2018 Romantus97 1 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Březen 10, 2018 Co je složité na přeložit Hashtag Tohle už nedáte? To zní to jak nějaká kniha Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Březen 10, 2018 (upraveno) @Mr.Skuda levý dolní roh, blik // pravý horní roh, blik, blik, blik, blik, blik @Ян Кадич jinak ten kód by měl jít upravit, já ale v javě programovat neumím, takže ti moc nepomůžu Editoval(a) Březen 10, 2018 Romantus97 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích