Nahlásit příspěvek Zveřejněno Březen 4, 2018 Dobrý den, Jaký chladič a jakou pastu by jste mi cena/výkon doporučili na procesor Core i7 7820X? Samozřejmě aby to nebyl obr jako Noctua NH-D15 a ve šlo se to do skříně NZXT H440. Děkuji za odpověď Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Březen 4, 2018 Dej cenu, my navrhnem výkon. Například se dá uvažovat o AiO vodních za 4k. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Březen 4, 2018 Tak cena chladiče asi do cca 1500 a radši bych byl za vzduch než aio vodní set. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Březen 4, 2018 @Revolt Bral bych asi Mugen 5 odkaz.net Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Březen 4, 2018 @iakub02 milanfon mi v komentářích na ytb řekl, že na Skylake-X minimálně 140 mm, ale taky dobrá volba, popřemýšlím nad tímhle. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Březen 4, 2018 (upraveno) tak potom ešte toto ale neviem ci sa zmesti lebo nenasiel som max velkost chladica https://www.czc.cz/silentiumpc-grandis-2-xe1436/200201/produkt Editoval(a) Březen 4, 2018 jakub02 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Březen 4, 2018 Se SilentiumPC mám dobré zkušenosti a vypadá celkem kvalitně, ten asi vezmu, děkuji za pomoc! Jinak pokud umím správně strany, tak moje čase má na šířku 22 cm a chladič na výšku 15,9 cm, tzn. že by se měl vejít. 1 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Březen 4, 2018 (upraveno) no meraj od procesora a zistis, ale osobne skusenosti s tymto chladicom nemam ale vyzera velmi dobre do 1500 kc ale neviem no skus este pohladat recenzie a pastu asi mx4 ak chces nieco lacne a dobre ale mozno ti ostatny poradia nieco lepsie a ku chladicom od arcticu mas uz probalenu mx2/4 ale iba na jedno pouzitie Editoval(a) Březen 4, 2018 jakub02 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Březen 5, 2018 Před 9 hodinami, Revolt napsal(a): Se SilentiumPC mám dobré zkušenosti a vypadá celkem kvalitně, ten asi vezmu, děkuji za pomoc! Jinak pokud umím správně strany, tak moje čase má na šířku 22 cm a chladič na výšku 15,9 cm, tzn. že by se měl vejít. Grandis je dobrý chladič a měl v se ti tam vejít, protože co jsem koukal, tak to podporuje chladiče až do 180mm. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích