Nahlásit příspěvek Zveřejněno Únor 27, 2018 (upraveno) Čauvec, tohle české studio jistě někteří známe třeba díky Machinariu (zkusil jsem no book chalenge, málem jsem se pos*al) Editoval(a) Únor 27, 2018 Romantus97 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Únor 27, 2018 Ať žije nový připravovaný Chuchel, amíci a obecně anglofonní společnost ji vyslovují jako [čačl] Má stejnej audiovizuál jako Samorost a Machinarium, měl by vyjít v červenci Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Únor 27, 2018 @Mr.Skuda Botanicula vypadá taky pěkně Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Únor 27, 2018 @Romantus97 Né že né, koukej na screen z traileru na chuchel Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Únor 27, 2018 Super, mám z nich červa Juchů Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Únor 27, 2018 @Romantus97 to jsem rád, že se líbí(ne, nenpíšu to zčásti proto, abch dotvril to, že velké oko vidí a nespí :D) Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích