Jump to content

Jak ušetřit při cestě vlakem?

Recommended Posts

• Reakcí 52
  • Vytvořeno
  • Poslední reakce

Top přispěvatelé v tomto vlákně

Top přispěvatelé v tomto vlákně

Populární příspěvky

To by sis nejspíš musel spočítat, IN 25 ale podle mě využiješ, na 3 roky stojí pro lidi do 26 let 500 Kč a dostaneš 25% slevu na jízdné.

@Barendol na kole tam jseš za chvíli...

Promiň, musíš označovat  Mám toho teď hodně a nestíhám moc chodit na fórum... Pakliže máš nárok na studentskou slevu, je nejlevnější použít IN 25 se studentskou a zpáteční slevou, ale předpokládám, že

Před 4 minutami, Romantus97 napsal(a):

@jirkasta Jablonec - Tanvald 22 Kč, Tanvald - Harrachov 18 Kč

A na jedné z těch tras máš nárok na studentskou? Tak to pak jo, to už jsou takové doplňkové způsoby šetření, které nemůže využít každý všude :D Taky ten článek všechny tipy zdaleka nepokryl.

Editoval(a) jirkasta
Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatních sítích
On 19. 2. 2018 at 6:16, Romantus97 napsal(a):

@jirkasta Jablonec - Tanvald téměř nejezdím, ale Harrachov - Tanvald všední dny (Škola)

Myslím, že by se ti traťovka vyplatila i přes to, že někdy jezdíš autem. IN 25 zcela určitě.

Odkaz na příspěvek
Před 26 minutami, Romantus97 napsal(a):

@jirkasta no průšvih je že jezdím vlakem nanejvýš odpoledne, ráno bych nestíhal školu, mimo vlakem skoro nejezdím

To by sis nejspíš musel spočítat, IN 25 ale podle mě využiješ, na 3 roky stojí pro lidi do 26 let 500 Kč a dostaneš 25% slevu na jízdné.

• Souhlasím 2
Odkaz na příspěvek
  • 3 weeks later...
Před 19 hodinami, Barendol napsal(a):

@jirkasta Ten dotaz, co jsem psal výše jsem mířil na tebe. :D Máš lepší řešení než IN25 a studentskou slevu?

Promiň, musíš označovat :D Mám toho teď hodně a nestíhám moc chodit na fórum... Pakliže máš nárok na studentskou slevu, je nejlevnější použít IN 25 se studentskou a zpáteční slevou, ale předpokládám, že ten samý nebo další den zpět nejedeš, takže musíš nakupovat jednosměrné. Ta je za 67 Kč, nejlevnější včasná jízdenka pro dospělé je na té trase za 89 Kč. Vzhledem k tomu, že ale ujedeš 101 km, tak to je ještě hluboko pod cenou 1 Kč/km, což nás prostě řadí mezi nejlevnější nebo dokonce úplně nejlevnější země v Evropě...

• Like 2
Odkaz na příspěvek
Před 2 minutami, Barendol napsal(a):

@jirkasta Díky, ikdyž to momentálně není pro mě. :D Možná to za pár let použiju.

Pokud to je někdo, kdo se moc nekamarádí s technologiemi, tak bych mu nejspíš neradil ani dělené, pokud by šla, protože je to o dost komplikovanější :D V drtivý většině případů platí, že pokud je na trase včasná, tak nic levnějšího pro dospělého není, ale teď zavedly ČD SuperAkční jízdenky z Prahy do Brna na některý spoje za 109 Kč, takže to ještě musím prozkoumat.

Odkaz na příspěvek
Před 1 minutou, Barendol napsal(a):

@jirkasta Čemu nerozumíš na slovním spojení student VUT Brno? :D Já vím, na VUT není jenom FIT.

Dneska se na vysoký školy hlásí kdejaká náplava, vždyť prvák jich vyhodí tak polovičku... Takže jen myslím na nejhorší :D 

Odkaz na příspěvek

Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet

K zanechání komentáře musíte být člen

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet v naší komunitě.

Zaregistrovat se

Přihlásit se

Už máte účet? Přihlašte se zde.

Přihlásit se teď

• Vytvořit nové...