domas135 37 Zveřejněno Listopad 22, 2022 Report Share Zveřejněno Listopad 22, 2022 On 20. 11. 2022 at 18:48, Kmínek napsal(a): Jak jsou na tom zdroje značky Zalman? Známej si chce tuhle značku koupit a nejsem si jist kvalitou. O kvalitě Zalman zdrojů mám pochyby. Jediné, co bych od nich ještě pochopil, jsou bedny, ale zdroje bych fakt nebral. Raději si připlatím pár stovek za zdroj od ověřené značky, než aby mi pak vyhořel pc. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Kmínek 41 Zveřejněno Listopad 22, 2022 Report Share Zveřejněno Listopad 22, 2022 Před 5 hodinami, domas135 napsal(a): O kvalitě Zalman zdrojů mám pochyby. Jediné, co bych od nich ještě pochopil, jsou bedny, ale zdroje bych fakt nebral. Raději si připlatím pár stovek za zdroj od ověřené značky, než aby mi pak vyhořel pc. To samý se mu snažím vysvětlit. PSU není vhodná položka k šetření. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
domas135 37 Zveřejněno Listopad 22, 2022 Report Share Zveřejněno Listopad 22, 2022 Před 8 minutami, Kmínek napsal(a): To samý se mu snažím vysvětlit. PSU není vhodná položka k šetření. V tom případě ať ho klidně koupí, ale jakmile mu vzplane, s tím šetřením si to příště rozmyslí. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
westikkrystof 468 Zveřejněno Listopad 23, 2022 Report Share Zveřejněno Listopad 23, 2022 (upraveno) Před 10 hodinami, domas135 napsal(a): V tom případě ať ho klidně koupí, ale jakmile mu vzplane, s tím šetřením si to příště rozmyslí. Ničeho se tím nezastávám, ani nedoporučuji, ale za dobu, co dělám do PC (začínal jsem s 386DX), jsem několikrát viděl hořet základní desku, ale zdroj jsem hořet neviděl. A to jsme v tom pravěku používali jen EUROCASE. Zdroj nikdo neřešil a FORTRON byl zbytečně drahý Je také pravděpodobné, že kvalita výroby byla dříve jiná a samozřejmě odběr komponent tím pádem zátěž zdroje a zahřívání bylo minimální. Spíše je to dnes o jistotě a provozních vlastnostech a i mezi horší značkou může být kvalitní model. Editoval(a) Listopad 23, 2022 westikkrystof 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Lukas91 0 Zveřejněno Duben 1 Report Share Zveřejněno Duben 1 On 22. 7. 2017 at 18:45, milanfon napsal(a): Tohle je výčet některých zdrojů, které pokládám za dobré a špatné, jak už z vlastní zkušenosti, tak ze zkušeností ostatních. Tento seznam budu postupně rozšiřovat, takže pokud máte nápad na zdroj, který přidat, tak napište. DOBRÉ Modulární BeQuiet! Dark Power BeQuiet! Power Zone Corsair HX Corsair RMxxx(i) EVGA SuperNOVA G2 EVGA SuperNOVA G3 Fractal Design Ion+ Seasonic Focus SilverStone SXxxx Semi-modulární BeQuiet! Straight Power BeQuiet! Pure Power Corsair CXxxxM Builder Corsair TX EVGA SuperNOVA B2 SilentiumPC Vero L2 SilentiumPC Vero M2 SilentiumPC Vero M3 SilverStone Strider Essential Nemodulární BeQuiet! System Power BeQuiet! SFX Power BeQuiet! Pure Power EVGA 430W/500W/600W (B2) Corsair CX Builder Corsair VS (nový - od 2019) CoolerMaster BXXX ver. 2 Fortron RAIDER II Seasonic S12II-xxx ŽÁDNÁ KVALITA, ALE NESHOŘÍ TO Corsair VS (starý - do 2019) Fortron HEXA+ Fortron Hyper Mxxx Chieftec GPA-xxxS8 EVGA XXX GQ/BQ ŠPATNÉ Approx APPxxxPS Approx Gaming APPxxxPSV2 Eurocase ECO+90 iTek ENERGY Whitenergy ATX xxxW ZALMAN ZMxxx-GSII ZALMAN ZMxxx-LX ZALMAN ZMxxx-TX Zajimalo by mě jak je na tom třeba Fortron hydro PTM Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 887 Zveřejněno Duben 3 Author Report Share Zveřejněno Duben 3 On 1. 4. 2023 at 11:18, Lukas91 napsal(a): Zajimalo by mě jak je na tom třeba Fortron hydro PTM Fortron jsou obecně spolehlivé zdroje. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Kmínek 41 Zveřejněno Duben 3 Report Share Zveřejněno Duben 3 Ale dříve tomu tak nebývalo, jestli se pamatuju dobře? Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Argo37 137 Zveřejněno Duben 3 Report Share Zveřejněno Duben 3 Před 3 hodinami, Kmínek napsal(a): Ale dříve tomu tak nebývalo, jestli se pamatuju dobře? Ano máš pravdu. Naštěstí se právě u týhle značky kvalita po letech opravdu zvýšila a spíše bych vybral tuhle značku než např. takový Gigabyte... Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
airslava 0 Zveřejněno Květen 24 Report Share Zveřejněno Květen 24 Ahoj, díky za super přehled! Co si myslíte o tomto zdroji? GIGABYTE AORUS P750W - 750W? Certifikace gold plus a záruka 10 let mě přesvědčuje, že by měl být kvalitní. Co jsem četl, tak většinou má samé dobré recenze, ale vidím, že tu značku pro zdroje moc nedoporučujete. https://www.czc.cz/gigabyte-aorus-p750w-750w/285148/produkt Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Recommended Posts
Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet
K zanechání komentáře musíte být člen
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet v naší komunitě.
Zaregistrovat sePřihlásit se
Už máte účet? Přihlašte se zde.
Přihlásit se teď