David Štefek 2 Zveřejněno Duben 22, 2020 Report Share Zveřejněno Duben 22, 2020 Před 33 minutami, SuG4Ru Durgeston napsal(a): Za mě Zdroj FSP aurum series gold 700 W ...80 Gold plus ... touhle dobou ho mám asi 6 až 7 let s cenou okolo 2200 ... funguje bezvadně ... jediná škoda že není modulární zatím spokojen nadmíru..... záruka byla na 5 let je to Fortron ale na krabici ani uvnitř nenajdete jediný nápis Fortron což je zajímavý Dřív byl Fortron skvělej ve zdrojích, řekl bych skoro na špičce, měl jsem ho ve svém starém PC (asi z roku 2009) a jede až do teď a to ho zapnu jednou za pár týdnů:D (Dřív jel denně tak 12 hodin) a pořád drží a ani kondenzátory nejsou nafouklé, nic. Také je ale potřeba je jednou za půl roku vyfoukat pořádně od prachu jinak se samozřejmě zkracuje životnost. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
speed131 6 Zveřejněno Květen 14, 2020 Report Share Zveřejněno Květen 14, 2020 On 22. 7. 2017 at 18:45, milanfon napsal(a): Tohle je výčet některých zdrojů, které pokládám za dobré a špatné, jak už z vlastní zkušenosti, tak ze zkušeností ostatních. Tento seznam budu postupně rozšiřovat, takže pokud máte nápad na zdroj, který přidat, tak napište. DOBRÉ Modulární BeQuiet! Dark Power BeQuiet! Power Zone Corsair HX Corsair RMxxx(i) EVGA SuperNOVA G2 EVGA SuperNOVA G3 Seasonic Focus SilverStone SXxxx Semi-modulární BeQuiet! Straight Power BeQuiet! Pure Power Corsair CXxxxM Builder Corsair TX EVGA SuperNOVA B2 EVGA XXX GQ/BQ Nemodulární BeQuiet! System Power BeQuiet! SFX Power BeQuiet! Pure Power EVGA 430W/500W/600W (B2) Corsair CX Builder CoolerMaster BXXX ver. 2 Fortron RAIDER II ŽÁDNÁ KVALITA, ALE NESHOŘÍ TO Corsair VS Fortron HEXA+ Fortron Hyper Mxxx Seasonic S12II-xxx Chieftec GPA-xxxS8 ŠPATNÉ Approx APPxxxPS Approx Gaming APPxxxPSV2 Eurocase ECO+90 iTek ENERGY Whitenergy ATX xxxW ZALMAN ZMxxx-GSII ZALMAN ZMxxx-LX ZALMAN ZMxxx-TX Milane z vlastní zkušenosti ti píšu že Straight Power 11 je celý modulární, taky bych připsal Straight Power 11 Platinum, a k tomu Pure Poweru, u semi-modulárního bych připsal CM, vím že jsi to psal v jiný době ale jen aby to bylo aktuální, díky za opravu Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Kmínek 8 Zveřejněno Srpen 3, 2020 Report Share Zveřejněno Srpen 3, 2020 https://www.1stcool.cz/zdroj-PC-1stCOOL-WHITE-STORM-550-85-d80.htm Tyhle zdroje hádám nebrat, teda pokud nechystáte Silvestrovský ohňostroj. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Major991 3 Zveřejněno Srpen 7, 2020 Report Share Zveřejněno Srpen 7, 2020 (upraveno) Rozhodně Vám neshoří SilentiumPC Supremo FM2 Gold - plně modulární, udělal jsem upřímnou a dobrou koupi Naprosto bezhlučný, netopí, nepíská a je na něj 5 let záruka Editoval(a) Srpen 7, 2020 Major991 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Jan Hradil 0 Zveřejněno Srpen 16, 2020 Report Share Zveřejněno Srpen 16, 2020 Zařadil bych Crono mezi ŽÁDNÁ KVALITA, ALE NESHOŘÍ TO. 400W 80+ mám už 3 roky a absolutně bez problému. Ačkoliv je Crono označované občas jako tikající bomba, žhář vašeho domu, nebo vypalovač komponent, já s ním neměl jediný problém. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Eda Dlabal 4 Zveřejněno Srpen 24, 2020 Report Share Zveřejněno Srpen 24, 2020 Jak je to s kvalitou zdrojů LC Power? Mám ho totiž ve svém (už skoro 10 let starém) počítači, a běží dobře. Tak mě jen zajímá jestli je to bezpečný provozovat. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
SuG4Ru Durgeston 19 Zveřejněno Srpen 25, 2020 Report Share Zveřejněno Srpen 25, 2020 Hele chtěl bych se zeptat existuje nějaká utilitka na test zdroje.... za mě cca 8 let starý fortron aurum 700W gold plus zatím žádný problém Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Róbert Dilik 249 Zveřejněno Srpen 25, 2020 Report Share Zveřejněno Srpen 25, 2020 Před 3 hodinami, SuG4Ru Durgeston napsal(a): Hele chtěl bych se zeptat existuje nějaká utilitka na test zdroje.... za mě cca 8 let starý fortron aurum 700W gold plus zatím žádný problém O žiadnom takomto sw neviem.Aida 64 ukazuje volty na vetvách,ale ak chceš monitorovať zdroj priprav si cca 200€ - nech sa páči Corsair HX850i Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
SuG4Ru Durgeston 19 Zveřejněno Srpen 25, 2020 Report Share Zveřejněno Srpen 25, 2020 Před 9 hodinami, Róbert Dilik napsal(a): O žiadnom takomto sw neviem.Aida 64 ukazuje volty na vetvách,ale ak chceš monitorovať zdroj priprav si cca 200€ - nech sa páči Corsair HX850i Tvl to už by měli mít všechny zdroje v dnešní době ... monitoring přes desku ..... já jen jestli něco takového je a jestli to vůbec jde u normálních zdrojů [asi nejde]... no tak jedině rozebrat pripojit hromadu čidel a káblů a hodně ambermetrů a čeho všeho ještě a můžu testovat Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Fanka y 1 Zveřejněno Listopad 9, 2020 Report Share Zveřejněno Listopad 9, 2020 Ahoj Milane, co si myslíš o zdroji SilverStone Strider Essential 80Plus ST50F-ES230 700W, nenašel jsem ho v seznamu tak ho tam kdyžtak můžeš přidat. Děkuji za odpověď Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 672 Zveřejněno Listopad 9, 2020 Author Report Share Zveřejněno Listopad 9, 2020 1 hour ago, Fanka y napsal(a): Ahoj Milane, co si myslíš o zdroji SilverStone Strider Essential 80Plus ST50F-ES230 700W, nenašel jsem ho v seznamu tak ho tam kdyžtak můžeš přidat. Děkuji za odpověď Jojo, všechno od SilverStonu je kvalita Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Fanka y 1 Zveřejněno Listopad 9, 2020 Report Share Zveřejněno Listopad 9, 2020 Před 2 hodinami, milanfon napsal(a): Jojo, všechno od SilverStonu je kvalita Díky moc za odpověď. Doufám že to není myšleno jako ironie, nechci kvůli PC vyhořet😅😂 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 672 Zveřejněno Listopad 9, 2020 Author Report Share Zveřejněno Listopad 9, 2020 Před 1 minutou, Fanka y napsal(a): Díky moc za odpověď. Doufám že to není myšleno jako ironie, nechci kvůli PC vyhořet😅😂 Neboj, ten zdroj je bomba Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Fanka y 1 Zveřejněno Listopad 9, 2020 Report Share Zveřejněno Listopad 9, 2020 Před 37 minutami, milanfon napsal(a): Neboj, ten zdroj je bomba Jak myslíš bomba? Mám se obávat že vyhodí do vzduchu poměrně velký byt? Teď vážně mám ho koupit? Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 672 Zveřejněno Listopad 9, 2020 Author Report Share Zveřejněno Listopad 9, 2020 Jo, kup ho 😂 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Fanka y 1 Zveřejněno Listopad 9, 2020 Report Share Zveřejněno Listopad 9, 2020 Před 6 hodinami, milanfon napsal(a): Jo, kup ho 😂 Dobře, koupeno😉🍻. Snad se kvůli tomu za chvíli neprohne pojišťovna😅😂. Je vůbec nějaká lepší alternativa v této cenové kategorii (do 2000)? Jenom ještě taková blbá otázka jaký je rozdíl mezi modulárním semi-modulárním a nemodulárním zdrojem (hodně ve zdrojích plavu, proto jsem taky zavítal na Tvé fórum). Díky moc 😀👍🤝 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
D4N0 10 Zveřejněno Listopad 9, 2020 Report Share Zveřejněno Listopad 9, 2020 Před 11 minutami, Fanka y napsal(a): Dobře, koupeno😉🍻. Snad se kvůli tomu za chvíli neprohne pojišťovna😅😂. Je vůbec nějaká lepší alternativa v této cenové kategorii (do 2000)? Jenom ještě taková blbá otázka jaký je rozdíl mezi modulárním semi-modulárním a nemodulárním zdrojem (hodně ve zdrojích plavu, proto jsem taky zavítal na Tvé fórum). Díky moc 😀👍🤝 Pri modulárnych zdrojoch môžeš odpojiť/pripojiť káble podľa potreby, aby ti tam len tak nič nerobili tak si ich odpojíš a dáš do krabice a v case máš viac miesta, semi-modulárne môžeš odpojiť iba nejaké káble natvrdo pripevnenú sú ATX 24pin CPU 8pin niektoré zdroje majú aj na grafiku/iné káble a nemodulárny proste máš všetky káble natvrdo pripevnené. Na czc.cz to tiež píše Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Fanka y 1 Zveřejněno Listopad 9, 2020 Report Share Zveřejněno Listopad 9, 2020 Před 34 minutami, D4N0 napsal(a): Pri modulárnych zdrojoch môžeš odpojiť/pripojiť káble podľa potreby, aby ti tam len tak nič nerobili tak si ich odpojíš a dáš do krabice a v case máš viac miesta, semi-modulárne môžeš odpojiť iba nejaké káble natvrdo pripevnenú sú ATX 24pin CPU 8pin niektoré zdroje majú aj na grafiku/iné káble a nemodulárny proste máš všetky káble natvrdo pripevnené. Na czc.cz to tiež píše Dík moc, už chápu😀👍 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Matej Kučka 0 Zveřejněno Prosinec 5, 2020 Report Share Zveřejněno Prosinec 5, 2020 a čo corsair cv seria ako napriklad cv550 cv650 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Recommended Posts
Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet
K zanechání komentáře musíte být člen
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet v naší komunitě.
Zaregistrovat sePřihlásit se
Už máte účet? Přihlašte se zde.
Přihlásit se teď