Nahlásit příspěvek Zveřejněno Únor 13, 2018 Hledám ram 2gb ddr2 nejlíp o frekvenci 667 mhz aneb víc a grafickou kartu ktera mi utahne 400w zdroj a mela aspon 2gb vram cena-do 75€ nebo mám koupit gt 1030? Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Únor 13, 2018 Před 16 minutami, BranoMate napsal(a): Hledám ram 2gb ddr2 nejlíp o frekvenci 667 mhz aneb víc a grafickou kartu ktera mi utahne 400w zdroj a mela aspon 2gb vram cena-do 75€ nebo mám koupit gt 1030? Nekupuj GT 1030, ta se ti nevyplatí. Bral bych spíš starší 750 Ti nebo bych prostě koupil RX550 (speciálně od Sapphire, protože ty nové jsou výkonnější než od jiných výrobců). Jinak kolik bys za ty RAMky dal? Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Únor 13, 2018 Před 18 minutami, milanfon napsal(a): Nekupuj GT 1030, ta se ti nevyplatí. Bral bych spíš starší 750 Ti nebo bych prostě koupil RX550 (speciálně od Sapphire, protože ty nové jsou výkonnější než od jiných výrobců). Jinak kolik bys za ty RAMky dal? ale na tu rx550 dávají odporučenej zdroj 450W a nevím chci jen aby byli funkčné- navrhni Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Únor 13, 2018 Před 56 minutami, milanfon napsal(a): Nekupuj GT 1030, ta se ti nevyplatí. Bral bych spíš starší 750 Ti nebo bych prostě koupil RX550 (speciálně od Sapphire, protože ty nové jsou výkonnější než od jiných výrobců). Jinak kolik bys za ty RAMky dal? co tak 150kč? Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Únor 13, 2018 Před 24 minutami, BranoMate napsal(a): co tak 150kč? Hele nic, já tady DDR2 nemám. To jsou DDR, co tady mám Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Únor 13, 2018 Před 2 minutami, milanfon napsal(a): Hele nic, já tady DDR2 nemám. To jsou DDR, co tady mám aha Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích