Nahlásit příspěvek Zveřejněno Únor 7, 2018 Před 1 minutou, Barendol napsal(a): @Mr.Skuda Ano, tak jsem to myslel. Rozhodně už nejsem tak blbý, abych si myslel, že 16:9 a 4:3 je totéž. Ale tváří se to podobně. Já netvrdím, že jsi blbý, to rozhodně ne - jen já vidím sedminu jako propastný rozdíl, ty asi ne Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Únor 23, 2018 Xiaomi do svýho modelu natrvalo HD rozlišení Xiaomi redmi 5 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Únor 23, 2018 (upraveno) Před 5 hodinami, Max Ihm napsal(a): Xiaomi do svýho modelu natrvalo HD rozlišení Xiaomi redmi 5 Xiaomi Redmi 5 Nemá HD rozlišení, ale HD+ když už. A verze Plus Má Full HD+ rozlišení. Víc do tý základní ani narvat nemůžou, protože tam je jen 3150 mAh, přičemž by 5,7" byla sebevražda s Full HD pro baterku. Editoval(a) Únor 23, 2018 Harry San Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Únor 23, 2018 Tak sorka, že jsem tam nedal + Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Únor 23, 2018 Před 22 minutami, Max Ihm napsal(a): Tak sorka, že jsem tam nedal + Nazývejme věci pravými jmény Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Únor 24, 2018 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích