Nahlásit příspěvek Zveřejněno Únor 4, 2018 @milanfon opravdu by to chtělo podkategorii na zasmání 4 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Únor 4, 2018 Takovou máš na TechDiscordu. A pokud ti něco nestačí, můžeš napsat. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Únor 4, 2018 A jako kategorie "Mimo téma" ti nestačí? Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Únor 4, 2018 Před 37 minutami, Barendol napsal(a): Takovou máš na TechDiscordu. A pokud ti něco nestačí, můžeš napsat. Já myslel, že ta věc je mrtvá, když tam nikdo nepíše 1 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Únor 4, 2018 (upraveno) @milanfon On totiž PAN @Mr.Skuda potřebuje něco extra nebo něco speciálního Se podívej.. Používá speciální prohížeč A to nemluvím o tom co tam má To neměl ukazovat na svět, že neumí udělat screen.. Editoval(a) Únor 4, 2018 David Morávek (Dave) 1 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Únor 4, 2018 Just now, David Morávek (Dave) napsal(a): @milanfon On totiž PAN @Mr.Skuda potřebuje něco extra nebo něco speciálního Se podívej.. Používá speciální prohížeč Jsem si všimnul, tohle používám na otevírání PDF Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Únor 4, 2018 PANE @David Morávek (Dave) a PANE @milanfon můj PC má mrtvej buď monitor, kabel, GPU, PCI-E, nevím co z toho, to, co teď používám mám k užití na velmi krátkou dobu, takže tam nechci nic instalovat. Normálně používám mix Opery a Vivaldiho, v nouzi Chrome 1 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Únor 4, 2018 (upraveno) Před 38 minutami, David Morávek (Dave) napsal(a): @milanfon On totiž PAN @Mr.Skuda potřebuje něco extra nebo něco speciálního Se podívej.. Používá speciální prohížeč A to nemluvím o tom co tam má To neměl ukazovat na svě, že neumí udělat screen.. ne v edgi, navíc tu nefunguje PrintScreen Editoval(a) Únor 4, 2018 Mr.Skuda Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Únor 4, 2018 (upraveno) Před 10 minutami, Mr.Skuda napsal(a): ne v edgi, navíc tu nefunguje PrintScreen odkdy? @Mr.Skuda Editoval(a) Únor 4, 2018 David Morávek (Dave) Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Únor 4, 2018 (upraveno) @David Morávek (Dave) @Mr.Skuda mě print od mrkve nefunguje tak používám Nvidii Co kdybych Anselem začal fotit fotky do mých kuchařek @milanfon jak moc ti budou vadit fotky o 5 Gigapixelech? Editoval(a) Únor 4, 2018 Romantus97 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Únor 4, 2018 (upraveno) @Romantus97 mám HD6570 Editoval(a) Únor 4, 2018 Mr.Skuda Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Únor 4, 2018 Před 4 minutami, Romantus97 napsal(a): @David Morávek (Dave) @Mr.Skuda mě print od mrkve nefunguje tak používám Nvidii Co kdybych Anselem začal fotit fotky do mých kuchařek @milanfon jak moc ti budou vadit fotky o 5 Gigapixelech? Myslím že takové fotky sem nedostaneš když máš omezené místo u příspěvku Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Únor 4, 2018 @David Morávek (Dave) dostanu přes vývojářskou konzoli lze získat přístup k nastavení nechám Milana žít... U zaklínače 3 mi na 33x větším rozlišení ukazuje 33 GB, takže to by bylo dlouhé uploadování Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Únor 4, 2018 Před 1 hodinou, milanfon napsal(a): A jako kategorie "Mimo téma" ti nestačí? Asi si fakt budu muset prosadit tu special železniční sekci 2 2 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Únor 4, 2018 Před 12 minutami, jirkasta napsal(a): Asi si fakt budu muset prosadit tu special železniční sekci to by chtělo Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Únor 6, 2018 @milanfon Ahoj hybride Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Únor 6, 2018 1 hour ago, Mr.Skuda napsal(a): @milanfon Ahoj hybride Neboj, to jsem četl a nasmál jsem se u toho jak sviň Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Únor 9, 2018 Mám tu pár dalších úlovků 2 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Únor 9, 2018 (upraveno) FeelsBadMan, aneb když prohledáváte bazar Jo a Milane, zájem o PC je životní styl Editoval(a) Únor 9, 2018 Mr.Skuda Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Únor 9, 2018 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Únor 10, 2018 @Mr.Skuda Stručně: AMD je horší než Intel, protože při stejném počtu jader podá menší výkon, kvůli nízkým taktům. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Únor 10, 2018 @Barendol pokud by vylepšili FX 9590 který dává bez delidu s větrem 5 GHz, tak by byla celkem bžunda Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Únor 10, 2018 @Romantus97 Ale to je zastaralá technologie. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Únor 10, 2018 Před 25 minutami, Barendol napsal(a): @Romantus97 Ale to je zastaralá technologie. Nejen zastaralá technologie, ale zároveň je to jen 4 jádro Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Únor 10, 2018 @Dangel nechtěl jsi říct, 8 jader na 4 vlákna? je tam nižší výkon na jádro a odezva navíc... 1 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích