Nahlásit příspěvek Zveřejněno Leden 26, 2018 Ahoj všichni, rád bych viděl vaše krásné počítačové sestavy Ukažte co máte doma za krásky a krasavce... Přidejte k příspěvku fotečku a zjistěte jaký názor mají ostatní na vaše mistrovské dílo PS: Nepřidávejte prosím seznam komponentů, jde nám to vzhled a né kdo má výkonější pc Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Leden 26, 2018 tato case rebrandlá na Hal3000 a toto - nemám foťák Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Leden 27, 2018 Nič moc....a ešte hrozná kvalita fotky ale muselo to byť v zlých svetelných podmienkach aby boli vidieť úžasné podsvietené príslušenstvo. A áno milujem eSubu 1 1 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Leden 27, 2018 @David Morávek (Dave) hej sorry, když bude foťák/mobil s foťákem(ať žijí staré Nokie, protože to vydrží.) 1 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Leden 27, 2018 Z první osoby se těžko fotí. Takže viz. můj profil. 2 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Leden 28, 2018 Před 12 hodinami, Wolfka Wolfinka napsal(a): Nič moc....a ešte hrozná kvalita fotky ale muselo to byť v zlých svetelných podmienkach aby boli vidieť úžasné podsvietené príslušenstvo. A áno milujem eSubu waauuu pěkný povedené dílo Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Leden 28, 2018 Just now, David Morávek (Dave) napsal(a): waauuu pěkný povedené dílo Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Leden 28, 2018 Před 2 minutami, Wolfka Wolfinka napsal(a): ne však to není vůbec špatný... Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Leden 28, 2018 Před 1 minutou, David Morávek (Dave) napsal(a): ne však to není vůbec špatný... Tak ďakujem, ale bude to lepšie za 1-2 mesiace Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Leden 28, 2018 Před 4 hodinami, Wolfka Wolfinka napsal(a): Tak ďakujem, ale bude to lepšie za 1-2 mesiace u mě taky Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Leden 28, 2018 Před 1 hodinou, Mr.Skuda napsal(a): u mě taky Před 6 hodinami, Wolfka Wolfinka napsal(a): Tak ďakujem, ale bude to lepšie za 1-2 mesiace Těším se Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Leden 29, 2018 (upraveno) Tak tady máte "lehce" přehnané RGB Mám to po obvodu celého pokoje cca 20metrů Btw: omlouvám se zakvalitu, je to rychlo fotka Editoval(a) Leden 29, 2018 David Morávek (Dave) 4 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Leden 29, 2018 Před 42 minutami, David Morávek (Dave) napsal(a): Tak tady máte "lehce" přehnané RGB Mám to po obvodu celého pokoje cca 20metrů Btw: omlouvám se zakvalitu, je to rychlo fotka tady měl někdo na promítačku 2 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Leden 29, 2018 Taky přispěju fotečkou, předem sorry za kvalitu. Ať žije moje hučící stanice (viz profil) Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Leden 30, 2018 Před 11 hodinami, Romantus97 napsal(a): Taky přispěju fotečkou, předem sorry za kvalitu. Ať žije moje hučící stanice (viz profil) Těším se???? Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Leden 31, 2018 (upraveno) On 30. 1. 2018 at 8:52, David Morávek (Dave) napsal(a): Těším se???? Můj skromný počítač... Za hroznou kvalitu sorry jako, můj mobil neumí fotit ve tmě. BTW dělám prezentaci do školy Editoval(a) Leden 31, 2018 Romantus97 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Leden 31, 2018 Před 17 minutami, Romantus97 napsal(a): Můj skromný počítač... Za hroznou kvalitu sorry jako, můj mobil neumí fotit ve tmě. BTW dělám prezentaci do školy To jsi kreslil v malování? Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Leden 31, 2018 (upraveno) Před 1 minutou, milanfon napsal(a): To jsi kreslil v malování? Ten obrázek na monitoru? Ne to není moje práce Editoval(a) Leden 31, 2018 Romantus97 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Leden 31, 2018 Před 2 minutami, Romantus97 napsal(a): Ten obrázek na monitoru? Ne to není moje práce Myslel jsem tu fotku 1 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Leden 31, 2018 Před 21 minutami, Romantus97 napsal(a): Můj skromný počítač... Za hroznou kvalitu sorry jako, můj mobil neumí fotit ve tmě. BTW dělám prezentaci do školy Zajímavé ale asi by mi vadilo jak nemá bočnici, když nemá ledky nenbo tak něco Jinak fajn basic Setup Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Leden 31, 2018 OK, @David Morávek (Dave) mě nakazil s jeho RGB. Musím sem taky něco přidat (prosím nehodnoťte zatím kabeláž) 1 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Leden 31, 2018 @milanfon Luxusní ☺ moc pěkný těším se na výslednou práci Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Leden 31, 2018 Před 14 minutami, milanfon napsal(a): Myslel jsem tu fotku Takovej skill v Malování rozhdně nemám, to samé platí o Gimpovi a v Unity bych to takhle nerozmazal Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Únor 5, 2018 @David Morávek (Dave) Mám notebook dokonce si s RGB. Nádhera, ne? #kappa 1 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Únor 5, 2018 @Minecrafter AN Ahoj, to že máš notebook jako sestavu, tak nemám nic proti. Sám používám také notebook + monitor občas. Jako jediná věc co to podlě mě kazí jsou ty kabely.. Takže bych se zaměřil trochu na cable managment a bude to pecka + máš bod na RGB sice bych to udělal trochu jinak, al každýto nějak dělá kdyby si chtěl radu tak písni zprávu, klidně i na fb Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích