Nahlásit příspěvek Zveřejněno Leden 24, 2018 Už jsem zde navrhoval založit Discord na odvedení části komunikace z fóra pryč, nyní jsem využil svůj volný čas (asi 5 minut), abych svou myšlenku ztvárnil. Nejedná se o místo, kde by se měly řešit problémy, pro které bylo toto fórum primárně vytvořeno. Dámo a pánové, drazí spolupracovníci... [dramatická pauza] ...i vy ostatní. Nyní vám snad mohu představit beta verzi neoficiálního TechDiscordu Milanfon. Snad funkční odkaz zde. Omlouvám se Milanovi za použití některých jeho dat. Omlouvám se i ostatním, je to prototyp. Děkuji za pochopení. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Září 24, 2018 (upraveno) @Barendol Funkční prototyp dneska jsem jej použil k řešení Problémů s grafikou (reálně CPU) u @Martin Jindrak Editoval(a) Září 24, 2018 Romantus97 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Září 29, 2018 Jak se již Romantus ozval, "někteří z nás" (jeden jediný člověk) se snaží oživit můj dávno mrtvý projekt Discord serveru, který měl původně sloužit na odvedení nežádoucí disuse z Fóra někam vedle. Z tohoto důvodu jsem to trochu aktualizoval a přidal jsem "Knihu stížností" (žádosti), kde mě můžete upozornit na něco, co byste chtěli změnit (např. Barendole, smaž to) @milanfon "Někteří z nás" by tam také chtěli přidat emoty, které jsou na tomto fóru. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Listopad 17, 2018 Im there 2 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Listopad 18, 2018 @Barendolžije ne? Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích