kajikk 0 Zveřejněno Listopad 14 Report Share Zveřejněno Listopad 14 dobrý den, pár dní dozadu jsem koupil Xbox series X a už od prvního spuštění se mi mírně vlní obraz u náročnějších her. Popravdě moc her zatím nehrál, ale kde je to dost vidět je ve Forze Horizon 5 a EA Sports WRC 2023. Objevuje se to v rychlých místech především v lese, kde je hodně textur. Nejsem si jistý, ale pocitově mi přejde že fps začnou dropovat. Tak mě napadlo jestli to nedělá freesync, který dokresluje snímky, ale moc to nezvládá. Xbox mam zapojený v televizi od Samsungu cca 8let starou. Hraju ve fullhd 50hz, takže po výkonnostní stránce by to ten xbox měl dávat v pohodě. Když jsme to měl zapojené v dva dny staré televizi, mam pocit že to nedělalo. 4k hdr 120hz. kdyby někdo z vás věděl, uvítám každou radu, předem díky. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 948 Zveřejněno Listopad 17 Report Share Zveřejněno Listopad 17 Ahoj, FreeSync rozhodně snímky nedokresluje, jen nastavuje frekvenci panelu dle výstupního frameratu. Každopádně to, co popisuješ se může dít kvůli rlzným dokreslujícím funkcím, které má televize. Předpokládám, že speciifcky nic jako "herní režim" tam asi nemáš, ale myslím, že by mělo jít vypnout. Na Samsung se to jmenuje něco jako "Motion Smoothing". Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Recommended Posts
Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet
K zanechání komentáře musíte být člen
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet v naší komunitě.
Zaregistrovat sePřihlásit se
Už máte účet? Přihlašte se zde.
Přihlásit se teď