Jump to content

Recommended Posts

Zdroj bych si vybral jiného výrobce, ale proč ne. U kysny bych se na chvilku zastavil, tohle je snad jedna z mála FD kysen, které nejsou dobré, je třeba tomu zajistit přetlakový airflow za všech okolností, jinak to bude cucat prach

ZK asrock u nás málo oblíbená značka, nevím vlastně proč. Pamatuji si ji jako lowcost desky pro první Pentia. Pocitově bych si ji také nevybral, mám ji zapsanou jako trabanta v designu BMW, takový bakelit motor wagen 

Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatních sítích

Já normálně už nechápu. Já vždycky tu sestavu dám někam na fb, jiný forum atd. a vždycky mi někdo něco napíše, někdo, že zdroj na hovno, zdroj silnější, zdroj nemusí být tak silný, pak problém se základovkou, někdo v RAM, někdo, že to by si neudělal na AM4 atd. jak to mám vybírat pak, to nejde 

Odkaz na příspěvek

Jo, to si budeš muset rozhodnout sám. 100 lidí, 100 chutí. Já poukázal jen na kysnu, která je podle mého špatná a upozornil tě, co tě čeká,  pokud to nebudeš řešit. Pokud máš na PSU dobré reference, tak OK. Názor na MB jsem psal v předchozím poštu.

Odkaz na příspěvek

MB ASRock jsou kdoví proč populární budget desky především v USA. Nevím, ale asi bych šel spíš do Gigabyte nebo MSI.

Zdroj je podle https://cultists.network/140/psu-tier-list/ mid range a jestli má kolega reference na ten psu, takže asi proč ne?

Výkon zdroje se, pokud mám relevantní info, přibližně zjišťuje tak, že sečteš kolik bere grafika+cpu a vynásobíš to 1.5 s tím, že když to vyjde mezi vyráběný wattáže PSU, tak se zaokrouhluje nahoru. (Např. výpočtem ti vyjde 725, tak zvolíš 750W zdroj) Např. můj cpu má max 120W TDP a grafika 380W. součet je 500, vynásobeno 1.5 je 750. Takže bych měl mít aspoň 750W PSU, abych předešel nějakým problémům s napájením popř. v extrému poškození pc komponentů

Editoval(a) Kmínek
  • Souhlasím 1
Odkaz na příspěvek

Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet

K zanechání komentáře musíte být člen

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet v naší komunitě.

Zaregistrovat se

Přihlásit se

Už máte účet? Přihlašte se zde.

Přihlásit se teď