Jiří Koláček 2 Zveřejněno Říjen 25 Report Share Zveřejněno Říjen 25 Ahoj. Chci se zeptat jestli se vyplatí koupit starší rtx 3080 EAGLE 10gb. Cenovka okolo 8tis. Záruka není. Bylo na ní těženo ale teplotu držel na 42°C. Děkuji za rady. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Karl666 61 Zveřejněno Říjen 25 Report Share Zveřejněno Říjen 25 Teplota není vše, VRAM moduly měl určitě OC jak prase. Je to risk a rozhodně to chce řádně otestovat Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Jiří Koláček 2 Zveřejněno Říjen 25 Author Report Share Zveřejněno Říjen 25 Před 43 minutami, Karl666 napsal(a): Teplota není vše, VRAM moduly měl určitě OC jak prase. Je to risk a rozhodně to chce řádně otestovat Děkuji za odpověď. Měl na tom vodní chlazení. Na všechny detaily jsem se ho neptal. Je to kolega z práce. Spíš se mi jedna jestli ta cena je adekvátní a jestli není lepší si připlatit a koupit novou. A popř jakou. RX nechci radši RTX Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
D2U 650 Zveřejněno Říjen 25 Report Share Zveřejněno Říjen 25 Před 3 hodinami, Jiří Koláček napsal(a): Ahoj. Chci se zeptat jestli se vyplatí koupit starší rtx 3080 EAGLE 10gb. Cenovka okolo 8tis. Záruka není. Bylo na ní těženo ale teplotu držel na 42°C. Děkuji za rady. cena dobra, oplati sa... nech ti da par dni na otestovanie... vykon ako 600€ 4070 bez 2GB ram.... Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Jiří Koláček 2 Zveřejněno Listopad 7 Author Report Share Zveřejněno Listopad 7 On 25. 10. 2023 at 23:01, D2U napsal(a): cena dobra, oplati sa... nech ti da par dni na otestovanie... vykon ako 600€ 4070 bez 2GB ram.... Díky za rady. Nakonec jsem ji koupil. Záruku nakonec ještě máš 3/4 roku. Tak je to v pohodě. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Kmínek 76 Zveřejněno Listopad 7 Report Share Zveřejněno Listopad 7 Před 51 minutami, Jiří Koláček napsal(a): Díky za rady. Nakonec jsem ji koupil. Záruku nakonec ještě máš 3/4 roku. Tak je to v pohodě. A jak jsi s ní spokojen co se týče výkonu? Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Jiří Koláček 2 Zveřejněno Listopad 7 Author Report Share Zveřejněno Listopad 7 Před 3 hodinami, Kmínek napsal(a): A jak jsi s ní spokojen co se týče výkonu? Děkuji za optání. Zatím ještě nevím. Bylo na ní vodní chlazení. Tak jsem ho sundal objednal jsem nové thermalpady a pastu. Ve čtvrtek to budu skládat dohromady. Potom testovat. Ale stejně nemám pořádně na čem. PC mám ale je to i7 3770k. To grafiku jsem koupil protože byla za dobrou cenu a postupně kupují všechny "nové" díly. Cca 3 měsíce a bude upgrade hotový. Jako desku chci rog strix b760 Procesor i5 14600 Potom bych mohl na tom "pracovat" (hrát si s photoshopem) i hrát hry Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Recommended Posts
Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet
K zanechání komentáře musíte být člen
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet v naší komunitě.
Zaregistrovat sePřihlásit se
Už máte účet? Přihlašte se zde.
Přihlásit se teď