Ondřej Štěpánek 0 Zveřejněno Září 29 Report Share Zveřejněno Září 29 Zdravím, Řeším problém s mým notebookem a Hubem. Při připojení Hubu (Baseus) do klasického UsbC 3.1 naběhne klávesnice, myš a monitor akorát, že monitor problikává a zrní, zkrátka to klasické Céčko neutáhne. Dnes jsem nějak náhodou na chvíli po zapojení do Thunderboltu zprovoznil Hub a naprosto vše šlapalo bez jediného problému. Bohužel mi padla hra a ntb jsem natvrdo vypnul a doteď mi hub na Thunderboltu nejede (kontrolka na Hubu svítí ale nenaběhne nic ani pc nerozpozná nic). Ovladače jsem instaloval z Asusu při instalaci OS a nyní jsem dohledal jen Intel serial IO ale nic. Ovladače v "Další zařízení" jsem odebral, restart a nic, pořád u nich svítí žluté vykřičníky. Kde hledat problém? Není to hned na znovu čistou instalaci Win? Potřebuji pc do školy a denně ho využívám takže toto je až krajní možnost. Neexistuje nějaká univerzální utilita, která by mi odinstalovala všechny drivery a nainstalovala nejnovější verze všech potřebných? Díky za Vaši pomoc! Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Recommended Posts
Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet
K zanechání komentáře musíte být člen
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet v naší komunitě.
Zaregistrovat sePřihlásit se
Už máte účet? Přihlašte se zde.
Přihlásit se teď