Jump to content

Padajú mi hry stále nejaký error

Recommended Posts

Zdravim padajú mi hry do error hra rdr2 a Ark survival evolved. Hra ide asi 2 minuty. Ale minecraft som skúšal a ten nepadol. Vymenil som dosku nepomohlo vymenil som zdroj nepomohlo dal som grafiku do druhých slotov nepomohlo preinštaloval win stále nepomohlo.       M2 ssd má 99% životnosť. Už neviem čo s tým mam urobiť ak dam ten error do Google tak všetko čo tam píšu som už urobil a nič. A stalo sa to z ničoho nič proste som hral a padlo to aj ďalšie hry. Nastavil som hry na max padlo to aj na minimum a padlo to. 

IMG_7645.jpeg

Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatních sítích
1 hour ago, Decoy1 Decoy2 napsal(a):

Zdravim padajú mi hry do error hra rdr2 a Ark survival evolved. Hra ide asi 2 minuty. Ale minecraft som skúšal a ten nepadol. Vymenil som dosku nepomohlo vymenil som zdroj nepomohlo dal som grafiku do druhých slotov nepomohlo preinštaloval win stále nepomohlo.       M2 ssd má 99% životnosť. Už neviem čo s tým mam urobiť ak dam ten error do Google tak všetko čo tam píšu som už urobil a nič. A stalo sa to z ničoho nič proste som hral a padlo to aj ďalšie hry. Nastavil som hry na max padlo to aj na minimum a padlo to. 

IMG_7645.jpeg

ani to??

Odkaz na příspěvek
Před 5 hodinami, Jan Beňuš napsal(a):

Jinak duckduckgo našlo spoustu článků k tomuto error, ale vždy píšou o RDR2

Skúsene všetko ako som písal hore aj iné hry padajú.

Ale asi som prišiel nato čím to je. Pri hrách je grafika využitá na 30% 40% ale cpu je nonstop na 100%. Teploty okej Tak si myslím že to bude možno tím už je starý i5 9400k a asi nestíha no nemam jak vyskúšať silnejší lebo tento je v tej doske najlepsi. Ale dakujem za rady.

Odkaz na příspěvek

Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet

K zanechání komentáře musíte být člen

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet v naší komunitě.

Zaregistrovat se

Přihlásit se

Už máte účet? Přihlašte se zde.

Přihlásit se teď
  • Vytvořit nové...