Tomas3 3 Zveřejněno Září 24 Report Share Zveřejněno Září 24 Ahoj mohu se zeptat bude tato sestava dobrá na hraní fps her a nějakých těch příběhovek ? Sestava je do 25K. Budu rád za každou radu !. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Karl666 61 Zveřejněno Září 24 Report Share Zveřejněno Září 24 Jop, proč ne? Je to slušný. To budeš mít OS na flešce? Nějak mi tam chybí disk. Jen drobnost, zdroj bych vybral jiný, ale je to jen osobní preference. 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Tomas3 3 Zveřejněno Září 24 Author Report Share Zveřejněno Září 24 Just now, Karl666 napsal(a): Jop, proč ne? Je to slušný. To budeš mít OS na flešce? Nějak mi tam chybí disk. Jen drobnost, zdroj bych vybral jiný, ale je to jen osobní preference. SSDčko už mam Samsung 870 QVO 1TB. Děkuji za odpověď! 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
domas135 45 Zveřejněno Září 24 Report Share Zveřejněno Září 24 Před 57 minutami, Tomas3 napsal(a): Ahoj mohu se zeptat bude tato sestava dobrá na hraní fps her a nějakých těch příběhovek ? Sestava je do 25K. Budu rád za každou radu !. Za mě taky dost slušný 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 948 Zveřejněno Září 25 Report Share Zveřejněno Září 25 Souhlas s ostatními, neměnil bych 😊 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Tomas3 3 Zveřejněno Září 27 Author Report Share Zveřejněno Září 27 On 25. 9. 2023 at 8:51, milanfon napsal(a): Souhlas s ostatními, neměnil bych 😊 A mohl bych se zeptat ? K té casece stačí ty 2 už předosazené větráky ? nebo mam dokoupit ? Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Karl666 61 Zveřejněno Září 28 Report Share Zveřejněno Září 28 Určitě bych dokoupil Artic P12 PWM na výdech skříně, malá investice, jen pro jistotu. I když je to 65W CPU. A Pak uvidíš, jak to bude zvládat se držet na taktech/teplotách 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 948 Zveřejněno Září 28 Report Share Zveřejněno Září 28 Před 21 hodinami, Tomas3 napsal(a): A mohl bych se zeptat ? K té casece stačí ty 2 už předosazené větráky ? nebo mam dokoupit ? Asi bych přidal jeden dozadu, ale ani s tou základní konfigurací nebude problém 😅 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Tomas3 3 Zveřejněno Září 30 Author Report Share Zveřejněno Září 30 On 28. 9. 2023 at 20:57, milanfon napsal(a): Asi bych přidal jeden dozadu, ale ani s tou základní konfigurací nebude problém 😅 Ok děkuji . Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Kmínek 76 Zveřejněno Říjen 1 Report Share Zveřejněno Říjen 1 Jen dodám, pokud bys kupoval extra fan, tak Artic P12/14 pwm jsou dobrá volba za tu cenu. Sém je v pc mám a co se táče hlučnosti, jsou v pohodě. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Tomas3 3 Zveřejněno Říjen 1 Author Report Share Zveřejněno Říjen 1 Před 4 hodinami, Kmínek napsal(a): Jen dodám, pokud bys kupoval extra fan, tak Artic P12/14 pwm jsou dobrá volba za tu cenu. Sém je v pc mám a co se táče hlučnosti, jsou v pohodě. a nebo jsem přemýšlel eště nad touto sestavou : Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 948 Zveřejněno Říjen 3 Report Share Zveřejněno Říjen 3 On 1. 10. 2023 at 13:08, Tomas3 napsal(a): a nebo jsem přemýšlel eště nad touto sestavou : No ... co si budeme povídat, je to trochu lepší 😅 Máš silnější CPU a grafika je výkonnostně podobná, ale zase ti nabízí novější funkce, takže jo, taky mi to přijde hezké. 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Recommended Posts
Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet
K zanechání komentáře musíte být člen
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet v naší komunitě.
Zaregistrovat sePřihlásit se
Už máte účet? Přihlašte se zde.
Přihlásit se teď