Jeddite 0 Zveřejněno Září 12 Report Share Zveřejněno Září 12 Ahoj, potřeboval bych pomoct s jedním rozhodnutím. Mám doma PC převážně na hry a občasnou lehkou tvorbu v Adobe SW. PC má procesor i5 11400F, desku ASUS TUF GAMING B560M-PLUS WIFI a 16 GB DDR4 Ram 3200Mhz. Mám doma z jiných PC 2 grafické karty Gainward GeForce RTX 3060 Ti Ghost 8GB a Gainward GeForce RTX 4060 Ghost 8GB. Jednu bych si chtěl nechat do tohoto PC a druhou prodat. Můžete mi poradit, která z nich je lepší? Kterou si nechat a kterou prodat? Vzhledem k tomu, že mám obě doma, tak cena nerozhoduje, ale chtěl bych si tu lepší nechat. Díky moc za názory. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
D2U 643 Zveřejněno Září 12 Report Share Zveřejněno Září 12 Před 1 hodinou, Jeddite napsal(a): Ahoj, potřeboval bych pomoct s jedním rozhodnutím. Mám doma PC převážně na hry a občasnou lehkou tvorbu v Adobe SW. PC má procesor i5 11400F, desku ASUS TUF GAMING B560M-PLUS WIFI a 16 GB DDR4 Ram 3200Mhz. Mám doma z jiných PC 2 grafické karty Gainward GeForce RTX 3060 Ti Ghost 8GB a Gainward GeForce RTX 4060 Ghost 8GB. Jednu bych si chtěl nechat do tohoto PC a druhou prodat. Můžete mi poradit, která z nich je lepší? Kterou si nechat a kterou prodat? Vzhledem k tomu, že mám obě doma, tak cena nerozhoduje, ale chtěl bych si tu lepší nechat. Díky moc za názory. nechaj si tu ktora je v zaruke. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Jeddite 0 Zveřejněno Září 12 Author Report Share Zveřejněno Září 12 Před 7 minutami, D2U napsal(a): nechaj si tu ktora je v zaruke. V záruce jsou obě, ale je pravda že ta 4060 jí má delší. Výkonově si tedy asi tak nebo tak nepomůžu že? Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Kmínek 56 Zveřejněno Září 12 Report Share Zveřejněno Září 12 Bych si nechal tu 4060 a 3060 prodal, přece jenom 4060 je modernější řada karet 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 927 Zveřejněno Září 13 Report Share Zveřejněno Září 13 Před 23 hodinami, Jeddite napsal(a): V záruce jsou obě, ale je pravda že ta 4060 jí má delší. Výkonově si tedy asi tak nebo tak nepomůžu že? Jako záleží. Reálně jsou ty karty stejně výkonné, možná v tom Adobe je lepší 3060 Ti, ale zase ve hrách 4060 + má novější funkce, takže bych si asi spíš nechal tu. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Jeddite 0 Zveřejněno Září 13 Author Report Share Zveřejněno Září 13 Moc vám děkuju za názory. Nakonec jsem si nechal tu 4060. Díky. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Recommended Posts
Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet
K zanechání komentáře musíte být člen
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet v naší komunitě.
Zaregistrovat sePřihlásit se
Už máte účet? Přihlašte se zde.
Přihlásit se teď