Jump to content

RTX 3060 ti vs RTX 4060

Recommended Posts

Ahoj,

potřeboval bych pomoct s jedním rozhodnutím. Mám doma PC převážně na hry a občasnou lehkou tvorbu v Adobe SW. PC má procesor i5 11400F, desku ASUS TUF GAMING B560M-PLUS WIFI a 16 GB DDR4 Ram 3200Mhz.

Mám doma z jiných PC 2 grafické karty Gainward GeForce RTX 3060 Ti Ghost 8GB a Gainward GeForce RTX 4060 Ghost 8GB. Jednu bych si chtěl nechat do tohoto PC a druhou prodat.

Můžete mi poradit, která z nich je lepší? Kterou si nechat a kterou prodat? Vzhledem k tomu, že mám obě doma, tak cena nerozhoduje, ale chtěl bych si tu lepší nechat.

Díky moc za názory.

Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatních sítích
Před 1 hodinou, Jeddite napsal(a):

Ahoj,

potřeboval bych pomoct s jedním rozhodnutím. Mám doma PC převážně na hry a občasnou lehkou tvorbu v Adobe SW. PC má procesor i5 11400F, desku ASUS TUF GAMING B560M-PLUS WIFI a 16 GB DDR4 Ram 3200Mhz.

Mám doma z jiných PC 2 grafické karty Gainward GeForce RTX 3060 Ti Ghost 8GB a Gainward GeForce RTX 4060 Ghost 8GB. Jednu bych si chtěl nechat do tohoto PC a druhou prodat.

Můžete mi poradit, která z nich je lepší? Kterou si nechat a kterou prodat? Vzhledem k tomu, že mám obě doma, tak cena nerozhoduje, ale chtěl bych si tu lepší nechat.

Díky moc za názory.

nechaj si tu ktora je v zaruke.

Odkaz na příspěvek
Před 23 hodinami, Jeddite napsal(a):

V záruce jsou obě, ale je pravda že ta 4060 jí má delší. Výkonově si tedy asi tak nebo tak nepomůžu že?

Jako záleží. Reálně jsou ty karty stejně výkonné, možná v tom Adobe je lepší 3060 Ti, ale zase ve hrách 4060 + má novější funkce, takže bych si asi spíš nechal tu. 

Odkaz na příspěvek

Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet

K zanechání komentáře musíte být člen

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet v naší komunitě.

Zaregistrovat se

Přihlásit se

Už máte účet? Přihlašte se zde.

Přihlásit se teď
  • Vytvořit nové...