Jump to content

3070/7 5800 x3d Upgrade na 4070Ti/5800x3d

Recommended Posts

čauko, potřeboval bych poradit :D

mam už cca rok bazarovou 3070, a poslední dobou si všímám že mám celkem problem držet FPS v jakekoliv hře, FPS nesmyslně začaly skákat ze 170 třeba na 60, nebo když už se drží stabilně tak ta hra se vubec nechová jako kdyby byla třeba na 300 fps ale realně spiš pod 60 :D tak jsem se rozhodl jestli by ten problem nevyřešil upgradem protože hodně lidí mi řeklo že moje CPU je oproti GPU strašny overkill.

Za jakoukoliv radu a názor jsem vděčný

Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatních sítích
Před 3 hodinami, Itz Proxy napsal(a):

čauko, potřeboval bych poradit :D

mam už cca rok bazarovou 3070, a poslední dobou si všímám že mám celkem problem držet FPS v jakekoliv hře, FPS nesmyslně začaly skákat ze 170 třeba na 60, nebo když už se drží stabilně tak ta hra se vubec nechová jako kdyby byla třeba na 300 fps ale realně spiš pod 60 :D tak jsem se rozhodl jestli by ten problem nevyřešil upgradem protože hodně lidí mi řeklo že moje CPU je oproti GPU strašny overkill.

Za jakoukoliv radu a názor jsem vděčný

Hele, i kdyby byl tvůj procesor overkill na 3070, tak by ti to rozhodně takhle neházelo s FPSkama.

Odkaz na příspěvek
1 hour ago, domas135 napsal(a):

Hele, i kdyby byl tvůj procesor overkill na 3070, tak by ti to rozhodně takhle neházelo s FPSkama.

Znamej mi donesl jeho 4070Ticko na test, a všechno najednou jelo jak má na Ultra, Apex na plne detaily se všim 300 fps, za to na te 3070 sem měl sotva 140 

Odkaz na příspěvek
Před 14 minutami, Itz Proxy napsal(a):

Znamej mi donesl jeho 4070Ticko na test, a všechno najednou jelo jak má na Ultra, Apex na plne detaily se všim 300 fps, za to na te 3070 sem měl sotva 140 

No to je pochopitelné, když to jsou 2 výkonem úplně rozdílné karty :D 

• Haha 3
Odkaz na příspěvek
Před 17 hodinami, Itz Proxy napsal(a):

A reálně potřebuješ 100+FPS nebo chceš? To jsou dvě rozdílné věci. Navíc 4070ti stojí cca 24.000 vs 3070 za 12.000

Mě jede Starfield na 100FPS, ale že bych kvůli tomu kupoval novou GPU? ani náhodou!

Odkaz na příspěvek

Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet

K zanechání komentáře musíte být člen

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet v naší komunitě.

Zaregistrovat se

Přihlásit se

Už máte účet? Přihlašte se zde.

Přihlásit se teď
  • Vytvořit nové...