Karl666 30 Zveřejněno Září 11 Report Share Zveřejněno Září 11 Nevšiml jste si někdo poklesu výkonu při této verzi ovladačů? Všiml jsem si toho včera u ETS2, kdy to mám zkrocené na 60FPS a v průměru jsem dosahoval 45-50FPS, dnes jsem zkoušel Starfield s podobným výsledkem, ani se to moc neměnilo se změnou detailů. Nainstaloval jsem starší 531.41 a ve starfieldu mám zpět 100FPS. Tak jestli jsem hňup jenom já... P.S. internet je těchto věcí plný s každou verzí, takže vypovídající hodnota se limitně blíží 0. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Kmínek 56 Zveřejněno Září 12 Report Share Zveřejněno Září 12 Zrovna jsem chtěl instalovat nový ovladače, avšak po přečtení na to hážu bobek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
D2U 643 Zveřejněno Září 12 Report Share Zveřejněno Září 12 a uz dnes tu mame dalsie . 537.43 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 927 Zveřejněno Září 13 Report Share Zveřejněno Září 13 Jestli máš problém s ovladači, tak ideální je sáhnout po DDU, úplně je odinstalovat a udělat čistou instalaci. Myslím, že na Twitteru jsem s touhle verzí někoho viděl řešit podobné problémy. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Karl666 30 Zveřejněno Září 13 Author Report Share Zveřejněno Září 13 Kdo nemá DDU, jako by nebyl 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Karl666 30 Zveřejněno Září 13 Author Report Share Zveřejněno Září 13 On 12. 9. 2023 at 16:22, D2U napsal(a): a uz dnes tu mame dalsie . 537.43 Zkusil jsem je a vypadá to v pohodě Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Recommended Posts
Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet
K zanechání komentáře musíte být člen
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet v naší komunitě.
Zaregistrovat sePřihlásit se
Už máte účet? Přihlašte se zde.
Přihlásit se teď