Nahlásit příspěvek Zveřejněno Leden 13, 2018 Před 5 minutami, milanfon napsal(a): Ještě horší airflow než u CM. @milanfon ok A když na téhle desce budu chtít s touhle grafikou rozšířit počet dvou ramek na čtyři, vejdou se tam i ty dvě další? Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Leden 13, 2018 Před 1 minutou, CzechWin napsal(a): @milanfon ok A když na téhle desce budu chtít s touhle grafikou rozšířit počet dvou ramek na čtyři, vejdou se tam i ty dvě další? Proč by neměli? Jen je to celkem blbý nápad, protože pak už začneš ztrácet rychlost. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Leden 13, 2018 @milanfon Nepočítám s tím, že bych je tam dával. A ohledně těch nedostupných ramek, jak dlouho dopředu je potřeba ty ramky objednat, aby max. 1 týden v červnu. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Leden 13, 2018 Před 7 minutami, CzechWin napsal(a): @milanfon Nepočítám s tím, že bych je tam dával. A ohledně těch nedostupných ramek, jak dlouho dopředu je potřeba ty ramky objednat, aby max. 1 týden v červnu. to nevím, ale na alze je máš za 10 dní Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Leden 13, 2018 Ok Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Leden 14, 2018 Zdravím, mám další otázku.. Když v této sestavě budu mít tuto bednu a dokoupím k ní 2 větráčky, bude ok airflow? (Líbí se mi kvůli designu) Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Leden 14, 2018 Sestava není veřejná. Case je rozumná na cena-kvalita-design. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Leden 14, 2018 @Barendol Už je.. Moje chyba a je lepší zdroj Be quiet! Pure Power 10 - 700W nebo Corsair RMx Series RM650x 650W Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Leden 14, 2018 Seznam stále není veřejný. Spíš ten Corsair. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Leden 14, 2018 @Barendol Sorry tak zítra to dám zveřejnit Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Leden 15, 2018 (upraveno) Před 16 hodinami, Barendol napsal(a): Seznam stále není veřejný. Spíš ten Corsair. @Barendol Odkaz je tady.. Editoval(a) Leden 15, 2018 CzechWin Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Leden 15, 2018 A ohledně ram, jsou lepŠí G.SKill RipjawsV 16GB (2x8GB) DDR4 3200 nebo G.SKill TridentZ RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200? Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Leden 15, 2018 Řekl bych, že je to porovnávání jako HyperX Fury a HyperX Savage. TridentZ je lepší. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Leden 15, 2018 Před 26 minutami, Barendol napsal(a): Řekl bych, že je to porovnávání jako HyperX Fury a HyperX Savage. TridentZ je lepší. Díky Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Leden 15, 2018 On 14. 1. 2018 at 21:38, CzechWin napsal(a): @Barendol Už je.. Moje chyba a je lepší zdroj Be quiet! Pure Power 10 - 700W nebo Corsair RMx Series RM650x 650W Určitě RM! na mý sestavě občas jen udělá otočku větrákem a to je vše Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Leden 27, 2018 (upraveno) Zdravím, dál jsem hledal a vymýšlel a také změnil trochu názory.. A tak jsem se chtěl zeptat jestli tato upgradovaná sestava je ok? A jestli byste něco vyměnili? Mě napadá jestli ta rychlost RAM není overkill a nestačí nahodou Corsair Vengeance LED White 16GB (2x8GB) DDR4 3200 Editoval(a) Leden 27, 2018 CzechWin Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Leden 27, 2018 Nádhera. Máš mé ne. Doporučuju investici do desky. Pokud bys chtěl počítač s WiFi, tady máš "od každého něco": MSI Gigabyte AsRock ASUS RAM bych bral například HyperX Predator na 3200MHz, za vyšší takty se zase silně připlácí. Dál bych ti doporučil lepší skříň. Pokud bych nechal značku, tak třeba NZXT H440, od konkurence Fractal Design Define R4/R5/R6. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Leden 27, 2018 Před 2 minutami, Barendol napsal(a): Nádhera. Máš mé ne. Doporučuju investici do desky. Pokud bys chtěl počítač s WiFi, tady máš "od každého něco": MSI Gigabyte AsRock ASUS RAM bych bral například HyperX Predator na 3200MHz, za vyšší takty se zase silně připlácí. Dál bych ti doporučil lepší skříň. Pokud bych nechal značku, tak třeba NZXT H440, od konkurence Fractal Design Define R4/R5/R6. k skříni bych zařadil tuto Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Leden 27, 2018 Ok, to jsem přesně potřeboval slyšlet..:D Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Leden 27, 2018 Před 14 minutami, Romantus97 napsal(a): k skříni bych zařadil tuto a tuto Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Leden 27, 2018 A u těch RAM, jaká rychlost je doporučená? Nechci, aby byly bržděny. A mohl by být místo toho chladiče tento? Jenom nápad.. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Leden 27, 2018 Být by mohl, ale spíš bych ti doporučil zase příplatek za dražšího "bratra" chladiče v tvém seznamu. Ještě jsem chtěl dopsat, že se mi nelíbí cena příslušenství. Osobně bych volil hlavně výrazně dražší sluchátka (AudioTechnika) a mikrofon zvlášť. Možná se mnou ostatní nebudou souhlasit, ale možná ti navrhnou lepší alternativu. (Hledal bych sám, ale jsem teď dlouhodobě dočasně indispozicován.) Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Leden 27, 2018 Před 2 minutami, Barendol napsal(a): Být by mohl, ale spíš bych ti doporučil zase příplatek za dražšího "bratra" chladiče v tvém seznamu. Ještě jsem chtěl dopsat, že se mi nelíbí cena příslušenství. Osobně bych volil hlavně výrazně dražší sluchátka (AudioTechnika) a mikrofon zvlášť. Možná se mnou ostatní nebudou souhlasit, ale možná ti navrhnou lepší alternativu. (Hledal bych sám, ale jsem teď dlouhodobě dočasně indispozicován.) bohužel stejně jako prohledávač bazarů @Mr.Skuda, jsi i ty nepostradatelný. Po mě nic takového jako sluchátka nechtěj, software znám jako nikdo, ale v tomhle sekám jednu chybu za druhou Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Leden 27, 2018 (upraveno) 1 hour ago, CzechWin napsal(a): A u těch RAM, jaká rychlost je doporučená? Nechci, aby byly bržděny. A mohl by být místo toho chladiče tento? Jenom nápad.. Klávesnice a zbytek, sorry, jsem 1k nad původní, návrh, ale - o něco málo pomalejší RAM, ovšem ty jdou těch 400Mhz nataktovat + lepší skříň + lepší chladič CPU +lepší Audio(sluch + mikrák) + RGB! RAM + Mikrospínačová kláv.(někteří říkají mechanická) Editoval(a) Leden 27, 2018 Mr.Skuda Dodatek. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Leden 28, 2018 U té myši je problém,že jsem levák.. Ty ramky nebudu potřebovat RGB, protože řešení Hue+.. Ale s tím chladičem si myslím, že je už overkill, taktovat nechci. A na tu bednu od NZXT si potrpím, sorry. A spíše jsem chtěl jít s cenou dolů. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích