Ladislav 2139 1 Zveřejněno Srpen 24 Report Share Zveřejněno Srpen 24 Dobrý den,nevíte někdo jaký větrák koupit do zdroje Asus rog 1kw?Chtěl jsem tam dát normální Artic ale ve zdroji je jiný konektor (je menší). Nicméně zdroj mám v záruce ale nechci čekat měsíc na reklamaci,větrák začíná trochu hučet a je to slyšet.Bohužel jsem to zapomněl vyfotit,takže kdyby jste někdo věděl,byl bych vděčný.Dík za případnou radu,jedná se o 140 mm klasický větrák jen ten konektor ke menší,možná i víkendu to opět rozeberu a vyfotím. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 927 Zveřejněno Srpen 25 Report Share Zveřejněno Srpen 25 Ahoj, předpokládám, že myslíš tohle. Jedná se o JST PH konektor. Bohužel 120mm větráky se na něj blbě shání, ale můžeš normálně použít jakýkoliv jiný DC větrák. Většinou 12V, ale koukni se na ten současný, jestli náhodou není 5V. No a pak máš 2 možnosti. Můžeš vykořistit konketor od současného větráku a napojit ho na nový. Nebo si koupit například takovouto přechodku a máš to vyřešení 😅 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Ladislav 2139 1 Zveřejněno Srpen 25 Author Report Share Zveřejněno Srpen 25 Před 5 minutami, milanfon napsal(a): Ahoj, předpokládám, že myslíš tohle. Jedná se o JST PH konektor. Bohužel 120mm větráky se na něj blbě shání, ale můžeš normálně použít jakýkoliv jiný DC větrák. Většinou 12V, ale koukni se na ten současný, jestli náhodou není 5V. No a pak máš 2 možnosti. Můžeš vykořistit konketor od současného větráku a napojit ho na nový. Nebo si koupit například takovouto přechodku a máš to vyřešení 😅 Díky,potřeboval jsem znát ten název té koncovky.Vypadá že je to ono.Jen se kouknu jestli je to 12v ventilátor a pokud ano,tak koupím jen tu přechodku. 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Ladislav 2139 1 Zveřejněno Srpen 26 Author Report Share Zveřejněno Srpen 26 On 25. 8. 2023 at 8:20, Ladislav 2139 napsal(a): Díky,potřeboval jsem znát ten název té koncovky.Vypadá že je to ono.Jen se kouknu jestli je to 12v ventilátor a pokud ano,tak koupím jen tu přechodku. On 25. 8. 2023 at 8:12, milanfon napsal(a): Ahoj, předpokládám, že myslíš tohle. Jedná se o JST PH konektor. Bohužel 120mm větráky se na něj blbě shání, ale můžeš normálně použít jakýkoliv jiný DC větrák. Většinou 12V, ale koukni se na ten současný, jestli náhodou není 5V. No a pak máš 2 možnosti. Můžeš vykořistit konketor od současného větráku a napojit ho na nový. Nebo si koupit například takovouto přechodku a máš to vyřešení 😅 Hele tak je trochu jiný,nevěděl bys název toho 3pin konektoru? Je menší než normální 3 PIN a má jen 2 kabely.Jinak ten větrák náhradní samotný neprodávají. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 927 Zveřejněno Srpen 27 Report Share Zveřejněno Srpen 27 On 26. 8. 2023 at 9:35, Ladislav 2139 napsal(a): Hele tak je trochu jiný,nevěděl bys název toho 3pin konektoru? Je menší než normální 3 PIN a má jen 2 kabely.Jinak ten větrák náhradní samotný neprodávají. No tak to je furt ten stejný konektor, akorát 3 pin. Jen teda nevím, kde na to sehnat redukci. Jedině to nějak nadrátkovat. Vypadá to ale, že se furt jedná jen o jednoduchý DC větrák. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Recommended Posts
Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet
K zanechání komentáře musíte být člen
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet v naší komunitě.
Zaregistrovat sePřihlásit se
Už máte účet? Přihlašte se zde.
Přihlásit se teď