Vladislav 0 Zveřejněno Červenec 30 Report Share Zveřejněno Červenec 30 dobrý den nastal problém přesuval jsem z archívu AC4 black flag z jednoho disku ( g ) na druhý ( f ) ale když se to přesouvalo nahlásilo mi to chybu že není dostatek místa na disku c které je systémový, nějak nechápu proč když jsem na něj nic nepřesouval a ani po tom co jsem přesouvaní hry zrušil se místo na disku c neuvolnilo neví někdo co s tím prosím ? Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Karl666 30 Zveřejněno Červenec 31 Report Share Zveřejněno Červenec 31 1) win+R 2) cleanmgr.exe 3) pozvi si někoho, kdo ti v tom udělá pořádek... "D" bys neměl normálně vidět a asi to nebude jediný problém. Jen tipuju dokumenty a stažené soubory máš na prťavém SSD 1 "C" Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 927 Zveřejněno Červenec 31 Report Share Zveřejněno Červenec 31 Ahoj, na C máš většinou cache. Zkus se mrknout do složky \AppData\local\temp (dostaneš se tam tam, že dáš Win+R a pak napíšeš %temp%) a smažeš všechno, co ti to dovolí. Většinou ta složka mívá desítky GB. Ovšem taky to nemusí být ten problém. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Recommended Posts
Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet
K zanechání komentáře musíte být člen
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet v naší komunitě.
Zaregistrovat sePřihlásit se
Už máte účet? Přihlašte se zde.
Přihlásit se teď