Jump to content

iphone 12 mini problém s obrazovkou

Recommended Posts

Zdravím,

potřeboval bych poradit:

na mém iphonu 12 mini nereaguje na dotknutí obrazovka.Přesněji jenom pravý roh , jinak ve středu funguje.

Zároveň pokud snížím jas obrazovky na minimum tak se obrazovka zbarví do modra nebo pokud zapínám tak s logem apple je pozadí namodralé, nebo pokud shasne obrazovka tak problikne modře.

Už jsem vyzkoušel asi všechny rady. Telefon jsem dal i do továrního nastavení a obnovil zalohu z itunes.

Nejspíš to dám do servisu, ale jestli vás ještě něco napadá tak napiště jak to opravit.

Předem díky ta odpověď.

Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatních sítích
Před 19 hodinami, Matyáš Klukáček napsal(a):

Zdravím,

potřeboval bych poradit:

na mém iphonu 12 mini nereaguje na dotknutí obrazovka.Přesněji jenom pravý roh , jinak ve středu funguje.

Zároveň pokud snížím jas obrazovky na minimum tak se obrazovka zbarví do modra nebo pokud zapínám tak s logem apple je pozadí namodralé, nebo pokud shasne obrazovka tak problikne modře.

Už jsem vyzkoušel asi všechny rady. Telefon jsem dal i do továrního nastavení a obnovil zalohu z itunes.

Nejspíš to dám do servisu, ale jestli vás ještě něco napadá tak napiště jak to opravit.

Předem díky ta odpověď.

Na 99% HW problém, takže do reklamace s ním. V lepším případě pouze kontakt, v horším vadný celý displej.

Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatních sítích

Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet

K zanechání komentáře musíte být člen

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet v naší komunitě.

Zaregistrovat se

Přihlásit se

Už máte účet? Přihlašte se zde.

Přihlásit se teď
  • Vytvořit nové...