Matyáš Klukáček 0 Zveřejněno Červen 6 Report Share Zveřejněno Červen 6 Zdravím, potřeboval bych poradit: na mém iphonu 12 mini nereaguje na dotknutí obrazovka.Přesněji jenom pravý roh , jinak ve středu funguje. Zároveň pokud snížím jas obrazovky na minimum tak se obrazovka zbarví do modra nebo pokud zapínám tak s logem apple je pozadí namodralé, nebo pokud shasne obrazovka tak problikne modře. Už jsem vyzkoušel asi všechny rady. Telefon jsem dal i do továrního nastavení a obnovil zalohu z itunes. Nejspíš to dám do servisu, ale jestli vás ještě něco napadá tak napiště jak to opravit. Předem díky ta odpověď. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
David Morávek (Dave) 310 Zveřejněno Červen 7 Report Share Zveřejněno Červen 7 Podle toho co píšeš, tak bude poškozený roh toho displeje, takže nechat vyměnit bude jediné řešení. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Harry 252 Zveřejněno Červen 7 Report Share Zveřejněno Červen 7 Před 19 hodinami, Matyáš Klukáček napsal(a): Zdravím, potřeboval bych poradit: na mém iphonu 12 mini nereaguje na dotknutí obrazovka.Přesněji jenom pravý roh , jinak ve středu funguje. Zároveň pokud snížím jas obrazovky na minimum tak se obrazovka zbarví do modra nebo pokud zapínám tak s logem apple je pozadí namodralé, nebo pokud shasne obrazovka tak problikne modře. Už jsem vyzkoušel asi všechny rady. Telefon jsem dal i do továrního nastavení a obnovil zalohu z itunes. Nejspíš to dám do servisu, ale jestli vás ještě něco napadá tak napiště jak to opravit. Předem díky ta odpověď. Na 99% HW problém, takže do reklamace s ním. V lepším případě pouze kontakt, v horším vadný celý displej. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Recommended Posts
Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet
K zanechání komentáře musíte být člen
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet v naší komunitě.
Zaregistrovat sePřihlásit se
Už máte účet? Přihlašte se zde.
Přihlásit se teď