OShadowO 1 Zveřejněno Květen 26 Report Share Zveřejněno Květen 26 Zdravím chtěl bych se zeptat, jaký může být rozdíl FPS ve hrách mezi těmito grafickými kartami (rozdíl mezi nimi 105Mhz) pokud se bude jednat o stejnou sestavu jen rozdíl bude grafická karta. Děkuji za odpověď. https://www.alza.cz/asus-tuf-gaming-geforce-rtx-3060-ti-o8g-gddr6x-d7574656.htm?o=1 https://www.czc.cz/asus-geforce-rog-strix-rtx3060ti-o8g-v2-gaming-lhr-8gb-gddr6/340145/produkt S pozdravem Martin Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
David Morávek (Dave) 310 Zveřejněno Květen 26 Report Share Zveřejněno Květen 26 Ahoj, zase tak zásadní rozdíl v samotném výkonu nebude. Jde o to, že ROG STRIX mát lepší a hezčí zpracování, takže třeba i chlazení bude o trochu lepší a proto nabízí lehce vyšší boost. Jinak samotné parametry obou karet jsou stejné Takže pokud nepotřebuješ hezkou grafiku a barvičky.. Tak klidně můžeš jít do TUF. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
OShadowO 1 Zveřejněno Květen 26 Author Report Share Zveřejněno Květen 26 dobře, díky. Ona právě už nikde není k sehnání rog strix nová, a bazarová/použitá se mi nechce kupovat, takže jsem vybral právě tu TUF gaming, tak jsem chtěl jen vedět jestli tam je nějaký znatelný rozdíl. 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 927 Zveřejněno Květen 27 Report Share Zveřejněno Květen 27 Před 8 hodinami, OShadowO napsal(a): dobře, díky. Ona právě už nikde není k sehnání rog strix nová, a bazarová/použitá se mi nechce kupovat, takže jsem vybral právě tu TUF gaming, tak jsem chtěl jen vedět jestli tam je nějaký znatelný rozdíl. Ty rozdíly tam jsou fakt úplně minimální a jak píše Dejv, tak u těhle karet je to fakt jedno. Kdyby jsme se bavili o nějaké silnější, tak tam už asi ano. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Recommended Posts
Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet
K zanechání komentáře musíte být člen
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet v naší komunitě.
Zaregistrovat sePřihlásit se
Už máte účet? Přihlašte se zde.
Přihlásit se teď