TomUrbanec 0 Zveřejněno Květen 13 Report Share Zveřejněno Květen 13 Zdravím, chtěl bych poprosit o doporučení sestavy PC do 40K na hry, čím méně RGB tím lépe. Graficky a procesorově je mi jedno jestli AMD/Intel/Nvidia. Jenom aby to dobře mezi sebou fungovalo. Díky. + jestli by se dalo u takové sestavy pomýšlet na hraní v 2K nebo zůstat ve fullHD. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Karl666 9 Zveřejněno Květen 13 Report Share Zveřejněno Květen 13 37,000 na hraní v 1440p úplně na pohodu na pár let, i když vím že třeba MSFS2020 by to dalo tak na 50FPS, tam se ale trápí úplně vše zbytek peněz si můžeš nechat na pár vyladění třeba přidání ventilátorů do case nebo na top class ventilátory Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
TomUrbanec 0 Zveřejněno Květen 13 Author Report Share Zveřejněno Květen 13 Před 7 minutami, Karl666 napsal(a): 37,000 na hraní v 1440p úplně na pohodu na pár let, i když vím že třeba MSFS2020 by to dalo tak na 50FPS, tam se ale trápí úplně vše zbytek peněz si můžeš nechat na pár vyladění třeba přidání ventilátorů do case nebo na top class ventilátory Seznam není veřejný. Jinak dík. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Karl666 9 Zveřejněno Květen 13 Report Share Zveřejněno Květen 13 Před 2 minutami, TomUrbanec napsal(a): Seznam není veřejný. Jinak dík. už dobrý Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
TomUrbanec 0 Zveřejněno Květen 14 Author Report Share Zveřejněno Květen 14 Ještě jsem akorát přemýšlel jestli nevzít 6800xt a mít více vram do budoucna ? Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 887 Zveřejněno Květen 15 Report Share Zveřejněno Květen 15 Před 17 hodinami, TomUrbanec napsal(a): Ještě jsem akorát přemýšlel jestli nevzít 6800xt a mít více vram do budoucna ? Za mě je ta 4070 lepší. Ona sice RX 6800 XT má 16GB, ale musíš to brát tak, že ten paměťový subsystém funguje na každé generaci karet trochu jinak. 4070 má sice 12GB VRAM, ale rychlejší GDDR6X a také větší L2 cache. Kapacita je sice menší, ale naprosto narovinu 12GB je v dnešní době pro kartu této kategorie dostatek na všechna rozlišení. Velký rozdíl je pak také ve spotřebě, která je u 4070 znatelně nižší. On 13. 5. 2023 at 18:00, Karl666 napsal(a): 37,000 na hraní v 1440p úplně na pohodu na pár let, i když vím že třeba MSFS2020 by to dalo tak na 50FPS, tam se ale trápí úplně vše zbytek peněz si můžeš nechat na pár vyladění třeba přidání ventilátorů do case nebo na top class ventilátory Nepřemýšlel jsi nad novějším CPU? Myslím, že i něco jako Ryzen 7600 by se do budgetu vešlo. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
TomUrbanec 0 Zveřejněno Květen 15 Author Report Share Zveřejněno Květen 15 Takže něco takového ? https://www.czc.cz/706vosk44gh1v9s3sgeot9m469/seznam Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Recommended Posts
Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet
K zanechání komentáře musíte být člen
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet v naší komunitě.
Zaregistrovat sePřihlásit se
Už máte účet? Přihlašte se zde.
Přihlásit se teď