Jump to content

GIGABYTE G27Q vs M27Q

Recommended Posts

Ahoj,

chtěl bych se zeptat jaký je rozdíl mezi monitory GIGABYTE G27Q a M27Q, krom ceny a KWM u M27Q.

Dal jsem tomu pár dní, hledal jsem recenze, a tak. Ale krom ceny, skoro 2 tisíce, a frekvence Hz a KWM jsou stejní, až podobní.

Vidím, že se na Milanfon YT recenzoval M27Q, takže maté zkušenosti. Tak se obracím s vybráním monitoru těchto modelů.

Pokud máte lepší výběr v cenové relaci 5-10 tisíc Kč, 2K, 27", herní, 120-170Hz, Výškově nastavitelný stojan, VESA 100x100, IPS

Děkuji za odpovědi předem.

Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatních sítích

Tak pro pozdější rameno, nebo jako určitý plus.

Můj stůj je hluboký 55cm, takže se bojím, jestli se mi bude noha vejít. No celkově, abych se vešel. jinak výškově, protože nechci dát 60K za den, jen tak (nový PC, příslušenství, rameno, monitor, možno i stůl). Aktuálně mám 24" a řekněme, že se hrbím, protože je nízko, a na nějaké provizorní podstavení knížkami místo není. To bych měl čisté hloubky +- 40cm, a to je málo a VESU aktualní monitor nemá.

Odkaz na příspěvek

To dává smysl, já mám 32" a podobně hluboký stůl, tak jsem to heftnul na zeď s ventrálním/dorzálním, laterálním nastavením i s elevací/depresí mno prostě si ho nastavím jak potřebuji. Ani všechny ty osy  roviny neumím pojmenovat

• Like 1
Odkaz na příspěvek

Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet

K zanechání komentáře musíte být člen

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet v naší komunitě.

Zaregistrovat se

Přihlásit se

Už máte účet? Přihlašte se zde.

Přihlásit se teď
  • Vytvořit nové...